Hei, olemme panostaneet enemmänkin siihen, että palvelua voi käyttää kännykän selaimella hyvin. Näin ei tarvitse asentaa mitään softaa ja linkit palveluun toimivat mukavasti.

Toki mobiilisovelluksessa on hyvät puolensa ja pohdimme myös josko sellaisen tekisi kunnolla.

Mobiilisovelluksen ei tarvitsisi olla hirveän erikoinen, varmaan riittäisi että se näyttää tämän sivun, mutta sovelluksella siihen saisi sen lisäksi push notifikaatiot uusista viesteistä jne. heti. Ei välttämättä siis tarvitsisi tuota tekstariominaisuutta jos voisi push ominaisuudella tiedottaa.