5

Kimppakyyti

Olisi kätevää jos pelaaja voisi merkitä osallistuvansa tapahtumaan jos saa kyydin joltain muulta. Eräänlainen ehdollinen ilmoittautuminen siis nykyisten In/Out-ilmoittautumisten tapaan.

Nyt omaa ilmoittautumistaan pääsee kommentoimaan vasta kun on valinnut joko In tai Out. Paremman puutteessa Out-valinnassa voi toki merkitä "Poissaolon syy"-kenttään "Tarvitsisin kyydin paikasta X treenipaikalle ja takaisin".

1 vastaus

Toimisiko paremmin jos muut voisivat ilmoittaa tarjoavansa kyytiä X määrälle henkilöä, jolloin heiltä voisi kysyä kyytiä tai ilmoittautua kyytiin?

TW

Olen käyttänyt nimehuutoa junnujoukkueiden kanssa vuosia ja kaikenlaisia (huonoja) kiertokeinoja on keksitty. Tarve kimppakyytien sopimiselle kätevästi ja ilman viestikanavat tukkeuttavaa viestien määrää on aivan ilmeinen.

Ensimmäisen vaiheen toteutukseen riittää, että voi ilmoittaa tarvitsevansa kyydin ja vastaavasti voi ilmoittaa, montako pelaajaa mahtuu mukaan samaan kyytiin. Lisäksi kyytiä tarvitsevat voisivat klikata itsensä vapaisiin kyyteihin, tai niistä pois. Ja sama mahdollisuus kyydin tarjoajalle. Tämä toimisi ihan samoin, kuin In/Out merkinnät tapahtumiin. Tapahtuman viereen / alle vaan ilmaantuisi vapaiden ajoneuvojen lista, johon voisi In-ilmoittautuneen palaajan raahata.

Myöhemmissä vaiheissa voi lisätä tekstikentän tapaamispaikalle/ajoreitille ja siitä vielä myöhemmässä voi lisätä karttapalvelutuen, että kyytiin tulijat näkevät, mistä kimppakyyti kulkee tai mistä kyytiläisiä otetaan kyytiin.

Nimenhuuto näyttää toimivan mainosrahoitteisesti (ainakin osittain). Tämä ominaisuus lisäisi varmasti käyttäjien käyntejä sivuilla, mikä lisäisi mainosten näyttökertoja ja voisi lisätä klikkausten määrää. Pitäisi olla kannattavaa myös Nimenhuudon kannalta.