1

Navigointipalkista suoraan oikeaan kalenterikuukauteen?

Voisiko yläpalkin navigointiin saada mahdollisuden valita kuukauden samalla klikkauksella? Eli Tapatumat-> Kuukausikalenterit -> voisi tulla esiin kuukaudet jotta pääsisi suoraan oikeaan kuukauteen.

1 vastaus

Hmm ehkä tuota voisi helpottaa hieman, pitääpi pohtia. Kovin monen menun aukeaminen on usein hankalaa käytettävyyden kannalta varsinkin hieman pienemmillä laitteilla tms. Siksi navigoinnin joutuu nykyisellään tekemään kk-kalenterista kuukausi kerrallaan.