En halua enää sähköposteja / haluan pois joukkueesta

Jos et halua enää tiedotuksia joukkueesta, voit joko estää viestien tulemisen tai poistua joukkueesta.

Useimmissa palvelusta tulevista henkilökohtaisista sähköposteissa on lopussa linkki, josta voit hallita tilauksia. Avaa viimeisin sähköposti ja klikkaa viestin lopussa olevaa linkkiä. Jos tuo ei onnistu, voit kirjautua palveluun ja omasta profiilista valita miten paljon haluat sähköposteja.

Joukkueen jäsen voi säätää Oma profiili-sivulla, kuinka usein haluaa sähköpostia. Voi esimerkiksi valita, että haluaa vain viikkomeilin:

* * * *

Poistuaksesi joukkueesta kirjaudu sisään ja klikkaa oikealta ylhäältä oman profiilin sivu auki. Alareunasta löydät napit tunnuksen poistamiseen.

Katso myös: http://support.nimenhuuto.com/i52-mit%C3%A4-teen-jos-olen-unohtanut-salasanani

1 vastaus

SH

Yritän vähentää minulle tulevien sähköpostin määrää, mutta haluaisin kuitenkin saada tärkeät viestit joukkueelta, koska esim. jäälaskut tulevat sähköpostilla. Voisiko vaihtoehdosta "Kiireelliseksi merkityt" poistaa viikkomeilin? Tai lisätä vaihtoehdon "Ihan hemmetin kiireelliset", jossa ei ole viikkomeiliä?

Ainakin minulle viikkomeili on tarpeeton, koska käyn joka tapauksessa joukkueen sivuilla muutaman kerran viikossa ilmoittautumassa ja katsomassa mikä on tilanne.