En halua enään sähköposteja / haluan pois joukkueesta

Jos et halua enään tiedotuksia joukkueesta voit joko estää viestien tulemisen tai poistua joukkueesta.

Useimmissa palvelusta tulevista henkilökohtaisista sähköposteissa on lopussa linkki josta voit hallita helposti tilauksia. Avaa viimeisin sähköposti ja avaa lopusta linkki. Jos tuo ei onnistu niin voit kirjautua palveluun ja omasta profiilista valita miten paljon haluat sähköposteja.

Poistuaksesi joukkueesta kirjaudu vielä kerran sisään. Klikkaa oikealta ylhäältä oman profiilin sivu auki ja alareunasta löydät napit tunnuksen poistamiseen.

Katso myös: http://support.nimenhuuto.com/i52-mit%C3%A4-teen-jos-olen-unohtanut-salasanani