Pro paketin siirto joukkeiden yhdistyessä tai hajotessa

Yleisesti pro-pakettia ei voi siirtää joukkueelta toiselle. Voimme tehdä poikkeuksia tietyissä yksittäisissä erityistapauksissa. Pro-paketin hinta on saatu alas automatisoimalla maksujen käsittely, mutta voimme tarvittaessa tehdä asian käsin. Tälläisessä tapauksessa pro-pakettia pitää olla jäljellä yli 8kk, edellinen joukkue on merkitty poistettavaksi ja on joku järkevä syy miksi siirto pitää tehdä (esim seuran uudelleen organisointi tms). Tuollaisessa tapauksessa voi lähettää meiliä olli (ät) nimenhuuto.com, lisätä tarvittavat tiedot (linkki poistettavaan joukkueesee, linkki uuteen joukkueeseen, milloin milloin pro-paketti on tullut voimaan ja milloin on poistumassa, onko uudella joukkueella jo paketti voimassa) ja kysyä onnistuisiko siirto.

Jos joukkue vaihtuu puoliksi ja haluaa käyttää hyödyksi jäljellä olevan pro-ajan niin silloin kannattaa poistaa turhat pelaajat joukkueesta ja vaihtaa joukkueen nimi (http://support.nimenhuuto.com/i31-miten-vaihdan-joukkueen-nime%C3%A4). Jos kaksi joukkuetta yhdistyy niin kannattaa liittää pelaajat siihen joukkueeseen jolla on pro-paketti voimassa pisimpään.