Miten uudet käyttäjät lisätään joukkueeseen?

Uuden jäsenen liittyminen ryhmään onnistuu monella eri tavalla riippuen joukkueen managerien tahdosta.

• Joukkueen managerit voivat valita ylävalikosta Pelaajat > Lisää pelaaja, ja täyttää uuden jäsenen tiedot. Kun tiedot on täytetty, uudelle jäsenelle lähtee sähköpostitse kutsu tulla joukkueen sivulle.
  • Managerit voivat asettaa joukkueelle "Julkisen liittymisen" (ylävalikon Manageri > Joukkueen asetukset), jolloin jäsenet voivat itse liittyä ja täyttää tietonsa joukkueen Nimenhuuto-sivulta. Tämä voi olla hyödyllistä varsinkin uutta sivustoa perustettaessa.
  • Julkiseen liittymiseen voi määritellä myös salasanan, jolloin vain salasanan tietävät pystyvät liittymään mukaan joukkueeseen.