1

Alustan käyttöalueen laajentaminen

Tätä alustaa voisi käyttää paitsi urheiluun, myös muun tyyppiseen "kolmannen sektorin" toimintaan, missä on saatava koolle jonkin asian suhteen aktiivisia ihmisiä. Parametrointia voisi laajentaa tuohon suuntaan. Netissä on erilaisia "valitse päiväys" -palveluita mutta eivät aja samaa.

Itselleni tuli nyt mieleen erilainen vapaaehtoinen toiminta mahdoll. corona-virus -kriisissä.

Nimenhuuto.com -sopii domain:ksi tähänkin joten paljoa ei tarvittaisi?

t. Pekka

1 vastaus

Hei, palvelua käytetään jo monenlaiseen muuhunkin joukkueurheiluun. Esimerkiksi monet kuorot tai vapaaehtoisryhmät käyttävät palvelua vuoroista sopimiseen.

Kehitämme palvelua lähinnä urheilujoukkueita silmällä pitäen, tällä varmistamme että palvelu pysyy mahdollisimman selkeänä heille. Muutamissa kohdin olemme muuttaneet palvelua yleiskäyttöisempään muotoon ja valinneet sanoja jotka sopivat molemmille käyttäjäryhmille, mutta aivan kaikissa tapauksissa tämä ei onnistu ja silloin valitsemme tavan joka sopii paremmin urheilujoukkueille.

PN

Jos uutta ryhmää (joukkuetta) perustettaessa voisi parametroida sanastoa (oletuksena pohjalla voisi olla urheilusanasto) niin käyttö muissa ympyröissä (miksei urheilussakin) olisi vielä joustavampaa. Urheilun harjoitus voisi olla politiikassa vaikka mielenosoitus tai kampanja, vapaaehtoistyössä palvelukierros tai tempaus tms. Tietyt sanat pitäisi antaa eri sijamuodoissa erilaisiin tarpeisiin jne. Ei pitäisi olla vaikeaa ...