Miten lisään joukkuesivuille seuran logon?

Joukkueen sivuille voi lisätä vaikka mitä kuvia ja tietoja, ja kannattaakin rakentaa sivuista mahdollisimman "joukkueen näköiset", jotta jäsenet tuntevat olonsa kotoisaksi. Managerit voivat lisätä joukkueen logon valitsemalla ylävalikosta Manageri > Logo, ja joukkuekuvan valitsemalla Manageri > Joukkuekuva. Lisäksi joukkueen etusivulle voi lisätä muitakin kuvia valitsemalla Manageri > Etusivu ja klikkaamalla editorin oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää/muuta kuva -ikonia.