Mitä teen, jos olen unohtanut salasanani?

Mene joukkueesi sivulle ja klikkaa sisäänkirjautumislomakkeen alla olevaa Salasana tai tunnus unohtunut?-linkkiä. Sieltä saat lähetettyä salasanasi sähköpostiisi. Toinen tapa on pyytää joukkueesi manageria asettamaan uusi salasana jäsentiedoistasi (eli ylävalikosta Pelaajat ja sitten kyseisen pelaajan kohdalla "Muokkaa"-linkkiä).

Jos sähköpostin kulussa on ongelmia niin vinkkejä voi katsoa: http://support.nimenhuuto.com/i40-mit%C3%A4-voin-tehd%C3%A4-kun-s%C3%A4hk%C3%B6posti-ei-saavu-perille

Jos on muita ongelmia kirjautumisessa niin kannattaa katsoa: http://support.nimenhuuto.com/i179-ongelmia-sisäänkirjautumisessa-väärä-salasana