Mitä teen, jos olen unohtanut salasanani?

Mene joukkueesi sivulle ja klikkaa sisäänkirjautumislomakkeen alla olevaa Salasana tai tunnus unohtunut?-linkkiä. Sieltä saat lähetettyä salasanasi sähköpostilla (tai tekstiviestillä). Voit koittaa tilata sähköpostilla, tai omalla nimelläsi jos et ole varma sähköpostiosoitteestasi.

Toinen tapa on pyytää joukkueesi manageria asettamaan uusi salasana jäsentiedoistasi (eli ylävalikosta Pelaajat ja sitten kyseisen pelaajan kohdalla "Muokkaa"-linkkiä).

Jos sähköpostin kulussa on ongelmia niin vinkkejä voi katsoa: http://support.nimenhuuto.com/i40-mitä-voin-tehdä-kun-sähköposti-ei-saavu-perille

Jos on muita ongelmia kirjautumisessa niin kannattaa katsoa: http://support.nimenhuuto.com/i179-ongelmia-sisäänkirjautumisessa-väärä-salasana