Miten poistan joukkueen jäsenen "väliaikaisesti"?

Ilmoittautumissivun saa pysymään siistinä ilman ylimääräisiä nimilappuja, kun ottaa ko. jäsenen profiilisivulla rastin pois kohdasta Mukana ilmoittautumisissa. Silloin pelaajan tiedot säilyvät järjestelmässä, ja kipinän taas syttyessä mukaantulo on helppoa. Tämä on käyttökelpoinen tapa varsinkin, jos tulee pitkiä loukkaantumisia tai työmatkoja tms. Managerit pääsevät muokkaamaan tietoja valitsemalla ylävalikosta Pelaajat > Pelaajalista, ja klikkaamalla "Muokkaa" kyseisen pelaajan kohdalla.