Yleisiä ongelmia

• 5

Perkeleen mainokset!!

Sami Nordenstedt · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

mitä helvettiä nää mainokset nyt on!!!viel koko näytön tilan,eikä pysty ilmottaa mitään!!nyt äkkiä kuntoo tää!!!

• 3

Mainokset peittävät - Mobiilikäyttö mahdotonta

Juhani Nummi · 9 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Saitin käyttäminen puhelimella (iPhone 6S, selaimena Safari tai Chrome) todellakin tällä hetkellä täysin mahdotonta. Mainokset täyttävät koko ruudun, eikä niitä saa edes suljettua millään?!?!

• 2
    Tiedostettu

Ä-kirjain isolla

Tuomas Partanen · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Meillä on oma attribuutti "Peliryhmä", johon on kirjoitettu pelimiehen peliryhmä ISOILLA kirjaimilla. Pelaajataulukossa (linkki Pelaajalistan lopussa) ko. tieto on muutettu alkavaksi isolla kirjaimella ja muut pienillä. Tosin Ä-kirjaimet (Ö:tä en testannut) ovat edelleen ISOILLA kirjaimilla ja näyttää hölmöltä (esim. KIITÄJÄT näkyy taulukossa "KiitÄjÄt").

Esimerkkejä löydät http://fchonkavihrea.nimenhuuto.com/player

• 1

Miksi kellonaikoja ei voi kirjata aina oikein?

Anna-Maija Uski · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei!

Ennen kellonaikojen kirjaamisessa ei ol ollut vaikeuksia, mutta tänään jotkut ajat näyttivät vain 00.00, vaikka olin tapahtuman tallentanut kuten aina. Jotkut ajat olivat oikein, jotkut eivät.

• 1

Mainokset

Saako mainoksia pienempään kokoon joukkueen "etusivulta" ?

Etusivun ylälaidan mainos on turhan suuri - vielä puolet näytöstä ja pienemmillä laitteilla (mobiilikäyttö) vaikeaa. Ymmärrän, että mainoksia pitää olla jotta palvelu elää, mutta rajoitetusti kiitos. Helpottaisi käyttöä huomattavasti jos mainokset pienempiä eikä jatkuvasti pomppaisi skrollatessa silmille ja katkaisevat "tapahtumaketjua". Ei junnutkaan jotka myös käyttävät Nimenhuutoa, tykkää mainoksista.

Ei hyvä :(!

t. Anna-Mari Vallila

• 1

Yleisasetus viestien piilottamisesta muille kuin pelaajille - ei vain viestikohtaisesti

Joni Sakasho · 2 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Joni Sakasho

Hei,

Törmäsin sellaiseen ongelmaan, että mikäli viesti on lähetetty ruksimatta "näytä vain joukkueen jäsenille", niin se näkyy kaikille sivulla vierailijoille.

Tästä asiasta on ilmeisesti aiemminkin mainittu.

Mielestäni tähän pitäisi löytyä valinta asetus-sivulla, jolla saa kaikki viestit julkiseksi/ei-julkiseksi.
    Oletuksena tämän pitäisi tietenkin olla "ei-julkinen", eli vain joukkueen jäsenille.
    Viestikohtaisesti voisi sitten yliajaa tämän, jos haluaa jostain syystä sen julkiseksi.
    Nyt meillä on tilinumerot jne. muuta tietoa julkisena, eikä näin saisi olla.
    Lähtökohtaisesti kaikki viestintä on joukkueen sisäistä, ei vain  joissain tapauksissa.
    Viestit oletuksena "ei-julkisia", tapahtumat oletuksena "julkisia", pelaajatiedot oletuksena "ei-julkisia".

Kiitos jo etukäteen asian pikaisesta korjaamisesta.

Joni Sakasho

• 1

Tilin liittäminen ylikirjoittaa vanhan salasanan uudella

Jussi Mononen · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Jos saan kutsun uudelle nimenhuuto-saitille ja kirjautumisen jälkeen haluan yhdistää tunnuksia joilla on eri sähköpostitili, niin uuden saitin generoitu salasana yliajaa aiemmin itse määrittelemäni "päätilin" salasanan johon uuden tilin yhditin.

Hieman tuli ihmeteltyä, kun koitin kirjautua jo pitkään käytössä olleelle nimenhuudon saitille ja salasana ei kelpaa. Älkää yliajako salasanoja! Nyt oma, generoitu 16 merkkinen täysin satunnainen salasana, korvatiin huonommalla. Ja mikä pahinta tästä ei kerrottu käyttäjälle.

Onneksi oli vielä vanha meili tallessa, aina en niitä säästä kirjautumisen jälkeen, sillä ensikirjautumiseen käytetyn salasanan pitäisi olla kertakäyttöinen. Sain kutsun eri sähköpostiosoitteeseen, kuin mikä päätilillä on, mutta kutsun sähköposti on vain uudelleenohjaus oikeaan tiliin.

• 1

Salasanan vaihto/uuden salasanan tallentaminen ei toimi

Ilari Tuominen · 2 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Ilari Tuominen

Yritän vaihtaa salasanaani salasanamanagerilla generoituun 44 merkkiä pitkään salasanaan. Tietojen tallennus onnistuu eikä ruudulle tule virheilmoituksia. Kirjauduttuani ulos kokeilen kirjautua vaihtamallani salasanalla mutta palvelu ilmoittaa "Salasana oli väärä, yritä uudelleen tai tilaa uusi salasana. (Nimi/sähköpostiosoite oli oikein)". Virhe toistuu joka kerta kun tilaan uuden salasanan ja vaihdan sen jälkeen paikalle omani, ensimmäisessä versiossa generoidusta salasanasta oli mukana myös erikoismerkkejä, mutta jälkimmäisissä versioissa niitä ole ollut. Nimimerkin vaihtaminen kuitenkin toimii normaalisti tietoja muuttaessa.

Varmistin requestin form-datasta että lähetetty salasana on sama kuin salasanamanageriin tallennettu salasana, joten virhe on varmasti järjestelmän päässä. Otin form-datan talteen ongelmanselvitystä varten. Ongelma on sinänsä epämiellyttävä

• 1

Nimikentän arvo vaihtuu toisen pelaajan profiilin muokkauksessa mobiiliselaimella

Sakarias Liukko · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Kännykän www-selaimella muokattaessa toisen pelaajan profiilia pelaajan nimikenttään tulee jonkun toisen pelaajan nimi samasta joukkueesta. Tietokoneiden selaimilla (Firefox, Mac ja Windows) ongelmaa ei ilmene.

• 1

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille.

Jost · 5 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: jolla

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille meidän tiimille. Aikaisemmin toimi mutta pari viikkoa sitten lakkasi lähettämästä. Mistä voisi johtua? Tiiminimi Nissan Floorball. Toiselta tiimiltä saan vielä viikottaiset sähköpostit.

• 1

Mainos peittää sivun

Hannele Logrén · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

hei, käytän maksettua versiota nimenhuudosta kännykällä selaimen kautta ja säännöllisesti joku typerä mainos tulee peittämään tapahtumasivun niin että tapahtumaan ei pääse käsiksi. Mainosta kun yrittää sulkea ruksista niin kysytään että miksi et halua nähdä sitä, palautteen annettuani mainos ei silti sulkeudu eikä sitä saa mistään kiinni. Vuosimaksullisen version ei pitäisi mielestäni edes sisältää mainoksia jotka häiritsevät käyttöä!

• 1

Kaikki pelaajat/joukkueet eivät näy kaikissa selaimissa

Jonte · 5 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Joskus aikoinaan liittin itseni ensimmäisen lapseen ensimmäiseen joukkueeseen lapsen huoltajana. Samaan käyttäjätunnukseen liitin myöhemmin toisen lapsen kaksi joukkuetta. Kolmannen lapsen liittämisen sössin jotenkin niin että hänen (ja vain hänen) tilin näin vain yhdestä selaimesta yhdeltä tietokoneelta. Vaikka kirjauduin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Noh, nyt liitin toisen lapsen kolmanteen joukkuueseen ja lopputulos oli yllättäen että selaimessa jossa aikaisemmin on näkynyt kaksi vanhinta lasta näkyi keskimmäisen uusi joukkue (mutta ei hänen muita joukkueita) ja nuorimman joukkue. Räpeltämällä (kirjautumalla ulos ja sisään ja aktivointilinkkiä klikkaamalla toisen kerran ja ehkä jotain muutakin) näkyi yllättäen kaikkien lasten kaikki joukkueet.

Ja tänään töissä (toinen kone, toinen selain)

• 1

Tallennetut videot eivät lataudu näkyviin

Juho Kauppi · 2 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tallensin Pro-versiomme "Kuvat ja materiaalit" -osioon .mp4 -päätteisiä videoita. Klikattaessa tiedostoa näytölle ilmestyy "lataushyrrä" ja ilmoitus "Videota valmistellaan. Video käynnistyy automaattisesti kun se on valmis." Odottelin vartin verran mutta mitään ei tapahdu. Testattu sekä mobiilissa että Windows-PC:llä, sama ongelma.

• 1

E- pojat F- poikien nimenhuutoon!

Minna · 3 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Leevi ... pitäisi saada F- poikien nimenhuutoon, koska harkkaa heidän kanssa. Vaikka onkin E- joukkueessa. Taas kerran mentiin turhaan harkkoihin, ne oli taas peruttu. Eikä meille tule tietoa! Olen tästä ongelmasta sanonut useaan kertaan, mutta mitään ei tapahdu! T:Minna

• 1

Pelaajien vaihto

Tommi · 2 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Tommi

Tunnukseeni on liitetty molempien poikieni tilit. Vain toinen pojista näkyy kun kirjaudun palveluun, enkä pääse toisen pojan tiliin lainkaan. Yritin uudestaan vanhaa aktivointimailiakin, mutta ei toimi.

• 1

Tekstiviesti ei lähtenyt

Outi Peltonen · 2 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Outi Peltonen

Lähetin viestin tekstiviestinä mutta se tuli meilinä. Viesteissä Nimenhuudossa näkyy teksti "Viesti lähetettiin myös tekstiviestinä", mutta näin ei käynyt. Valitsin vain kohdan lähetä tekstiviestinä.

• 1

En pysty kirjautumaan palveluun/liittymään joukkueeseen. Joukkueen salasana?

Linda Kivi · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tarvitsisin näköjään joukkueen salasanan liittyäkseni tähän joukkueeseen. Mistä sen tiedon saan? Googlettelemalla en löytänyt k.o. joukkueen mitään yhteystietoja.

• 1

Kuukausikalenterin tulostaminen.

Ville Koponen · 2 vastaukset · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Ville Koponen

Saako kuukausikalenterin tulostettua yhdelle paperille? Nyt siihen menee neljä (4) sivua. Ei ole kovinkaan kätsä katella ja suunnitella tapahtumia.

• 1

support.nimenhuuto.com -osoitteella ei ole SSL-salausta

Jaakko Hannikainen · 0 vastaukset · Lähetetty

Vaikka esim. joukkuesivuilla toimii SSL, ei täällä tukisivulla sitä ole koska ohjaatte liikenteen muualle.

• 1

Puuttuvien osallistujien lukumäärä väärin

Alex K · 1 vastaus · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tapahtumassa näkyy väärin puuttuvien henkilöiden lukumäärä, jos joku on jo ilmoittautunut tapahtumaan ja sen jälkeen merkannut itsensä profiilistaan ettei osallistukaan jatkossa tapahtumiin. Kaikkien laittaessa in tai out tulee puuttuvien henkilöiden kohdalle miinusmerkkinen lukema.