11

Jäsenrooleja enemmän kuin 5

Kehitysehdotus

Use-case: Pelaajia on yli 90 ja pelityhmiä tällöin yleensä 4-6 (riippuu lajista) Monesti tähän käytetään väritunnuksia (valkoinen, musta, keltainen jne.) Pelaajien tietoihin on lisätty peliryhmä, jossa pelaa. Tätä ei kuitenkaan voi käyttää rajoitteena, kun asettaa tapahtumaan lisätietoja. Eli jos kaikki pelaajat ovat yhdessä roolissa, voivat he kaikki ilmottautua tapahtumaan.

On myös hankala nähdä tapahtumasta moniko on tulossa omasta "väristä". Se näkee, jos ottaa raportin osallistujista, mutta kun haluaisi vain nopsaan katsoa ruudulta mobiilista se ei onnistu kuin käymällä läpi osallistujat ja laskemalla oman värin kaverit.

Väliaikaisratkaisuna käytämme nimen perässä nyt suluissa tunnusta (K) Keltainen, jotta tietää missä ryhmässä pelaaja pelaa,

Ehdotus:

Jäserooleja on nyt vain 5. Määrän kasvattaminen 10-15 toisi tähän ratkaisun. Jokainen jäsenrooli olisi oma peliryhmänsä.

PS: ja jos tämä onnistuu, nin antakaa myös vapaus valita peliryhmän väri asetuksista. Perusväritkin riittävät. tällöin WYSIWYG - Eli väri vastaa omaa ryhmää.

Terv,

Teemu - HooGee

9 replies

Kiitoksia ehdotuksesta.

Joissain tapauksissa noin isot joukkueet on kannattanut jakaa useammaksi pienemmäksi joukkueeksi/ryhmäksi, silloin keskustelu ja ilmot on voinut toimia paremmin pienen piirin kesken. Toki tuo vaihtoehto ei toimi jos kaikilla pelaajilla on paljon yhteisiä treenejä tms.

Pohdimme josko tuon voisi tehdä helppokäyttöisesti. Tuolloin tarvitsisi tosiaan useammat värit valmiiksi valittuna jne. Tai sitten pitäisi muuten pystyä ratkaisemaan tuollainen ison joukkueen ryhmittely.

Näyttää siltä, että useampi joukkue on paininut saman ongelman kanssa. Onkohan näitä lisäpelaajarooleja ja -tapahtumalajeja tulossa joskus?

Moi!

Käytännössä jakaminen useampaan joukkueeseen ei toimi, koska välillä pitää lainata pelaajia toisista ryhmistä. Lisäksi välillä on pelejä, jossa ryhmärajoja halutaan rikkoa, koska kaikki ovat yhtä ja samaa joukkuetta. Ainakin me olemme tehneet näin. Ja kuten sanoit, meillä on yhteisiä treenejäkin, jonka takia useampi joukkue ei toimi.

Vaikka värejä ei voisi valita itse käyttöliittymässä niin useampi jäsenrooli auttaisi. Tällöin ilmottautumisen rajoitus ja viestien lähetys tietylle peliryhmälle helpottuisi. Nyt jos haluaa lähettää viestin yhdelle "värille", niin joutuu pelaajat yksitellen poimimaan.

Enkä usko, että 70-100 pelaajan ryhmät ole mitenkään tavanomaisia.

Pistäkääs mietintään ja jaetaan ajatuksia tässä keskustelussa. Mielellään kuulisin onko muilla vastaavia tarpeita ?

UP! UP! UP! TÄMÄ CASE!!!

Todella ajankohtainen ja tarpeellinen uudistus. Viisi tapahtumatyyppiä ja/tai jäsenroolia täysin riittämätön. Isot joukkueet kun pelaavat ja treenaavat eri tasoilla sekä pelaavat eri tasoisia ja tyyppisiä tapahtumia.

Ruoholan ehdtus erittäin kannatettava. Itse olen vastaavana kahdessa joukkueessa, joissa on pelkästään pelaajia 60-120 kpl ja eri tapahtumatyyppejä olisi noin 10 kpl. Ihan heittämällä.

Tämä sitten esim. Pro-pakettiin tms, jos haluatte rajata featureita.

-Mikko-

Ehdottomasti olisi tarpeen saada lisää "värejä" ei varmaan kovin iso muutos olisi?

Tarpeeseen tulisi, käytämme nimenhuutoa orkesterille ja haluaisimme jokaiselle soittajasektiolle oman ryhmän, tarkoittaen n. 20-30 eri ryhmää.

5 jäsenroolia on kyllä liian pieni määrä. Ei siitä nyt mitään haittaakaan varmaan olisi jos niitä saisi olla vaikka 50? Laittakaa vaikka Pro eduksi.

Lisää laatikoita rooleihin ja tapahtumiin.

1

Tämä olisi ehdottomasti tarpeellinen muutos. Meilläkin on useampi peliryhmä, joiden osalta on runko sovittuna, mutta pelaajia kierrätetään jonkin verran (saadaan enemmän haastetta/helpompia haasteita) ja välillä tarvitaan muista ryhmistä pelaajia paikkaamaan poissaoloja. Nuo erilliset nimenhuudot per peliryhmä on ainakin nuoremmissa huono vaihtoehto.

Meidän joukkue kaipaisi myös muutaman jäsenroolin lisää. Toiminto voisi olla samanlainen kuin nyt muokattavat jäsentietokentät. Valmiina voisi olla nykyiset viisi väriä, nappula "Lisää jäsenrooli", syötä teksti ja valitse väri RGB kartasta.

kaipaisin värit musta, oranssi, valkoinen, sininen, luulisi ettei ylläpitoa haittaa vaikka värejä ja ryhmiä lisäisi. Sehän on meidän ongelma jos niitä halutaan noin montaa käyttää.

Moikka, onko tullut rooliasiaan selvennystä? Tarvii pari väriä lisää.