1

Sähköpostin lähetysosoitteeseen prefix tai aiheeseen tagin

Saan sähköposteja kahdelta ryhmältä kun on kaksi lasta eri ikäluokissa. Automaattiset sähköpostit tulee osoitteesta robot@nimenhuuto.com. Ryhmän nimi on merkitty vain nimenä ei osana sähköpostiosoitetta. Tämä estää sen käytön filtereissä. Olisiko mahdollista saada lähetyspostin osoite esim ryhmä.robot@nimenhuuto.com tai vaihtoehtoisesti aiheeseen "[ryhmä] Viikkomaili - nimenhuuto.com" ("[ryhmä]Uusi tapahtuma: (Matsi) huudon joukkue"). Kumpikin mahdollistaisi filteröinnin omiin hakemistoihin helposti.

2 replies

Tsau, mitkäköhän ohjelmaa käytät? Useimmissa (ainakin gmailissa) voi filtteröidä myös lähettäjän nimen tai sisällön perusteella. Jos meileissä on sisällössä toisen joukkueen osoite niin laitetaan tiettyyn hakemistoon tms.

Jossain vaiheessa pohdimme prefixiä otsikkoon, mutta silloin useimmissa ohjelmissa näkyisi turhaan kahteen kertaan joukkueen nimi. Näin sai vähän tiivistettyä tietoa.

Thunderbird. Jos sen saisi siihen lähettäjän sähköpostiosoitteeseen mukaan niin silloin se on enemmän piilotettu, mutta kuitenkin helppo käyttää.

Ihan hyvä pointti, ehkäpä tuota pitää pohtia lisää. Tosin äkkiseltään tulee mieleen että spämmiongelmia on helpompi välttää nykyisellä tyylillä. Voidaan sanoa käyttäjille suoraan että lisätkää robot@nimenhuuto.com osoitelistaan niin postit tulevat perille paremmin. Ja helpommin saada palveluntarjoajia hyväksymään meilit perille saakka vain yhdestä osoitteesta. Olemme pystyneet pitämään toimitusvarmuuden erittäin hyvinä sähköposteissa näillä resepteillä.