2

Kirjautuminen ei onnistu!

Hei!

Olen rekisteröitynyt nimenhuutoon poikani Veikka Kosken sählyjoukkueeseen SbSomero alkuvuodesta. Jotain kuitenkin meni pieleen, koska en ole alun jälkeen päässyt ollenkaan kirjautumaan palveluun sisään. Ohjelma ei lähetä minulle salasanaa sähköpostiin eikä puhelimeen. Nyt alkaa jalkapallokausi ja nimenhuuto on sielläkin käytössä. Poikani on lisätty joukkueeseen, mutta mitään viestiä en ole nimenhuudosta saanut sähköpostiini eikä kirjautuminen edelleenkään onnistu. Toivoisin pikaista apua!

Yst. terv. Eva-Stina Haalijoki-Koski (eva-stina.haalijoki@hotmail.com)

PS. Kyseessä siis Veikka Koski niminen pelaaja.

1 vastaus

Hei, mitä salasanan tilauksessa ilmoitetaan, ettei tunnusta läydy vai että salasana lähetettiin (mutta se ei vain saapunut sinulle)? Toisessa tapauksessa kannattaa tarkistaa sähköpostin roksapostikansio jne.

Myös joukkueen manageri voi auttaa tunnuksissa koskevissa asioissa, vaihtaa salasanan tai tarkistaa millä tiedoilla kyseinen tunnus on siellä.

Parhaat ohjeet ovat sivulla: http://support.nimenhuuto.com/i179-ongelmia-sisäännkirjautumisessa-väärä-salasana