0

Android

Terve!

Meillä on käytössä pro versio mutta jostain syystä Honor 7:lla (android) ei saa alkamis ja päättymis aikoja laitettua. Ajan asettamis kohdassa on vaan peruuta ja tyhjennä, eli toinen ei tallenna aikaa ja toinen ottaa oletus ajankin pois... Muuten toimii hyvin kun tuon sais korjattua niin ei tarvitsis läppäriä käynnistää ajan takia... Liitteenä kuvakaappaus.

2 vastaukset

JR

Jeps! Eli kahta ekaa olinkin jo kokeillut, ei auta. Firefoxilla toimi, eli pitää käyttää sitä tästä lähtien. Kiitos avusta.

Tsau. Jännä ongelma. Olen testannut muutamillakin androideilla ja tuntuu toimivan ok. Joten on puhelinkohtainen ongelma. Enkä keksi voiko tuota meidän puolelta edes ratkaista.

Vaihtoehtoja millä ehkä toimisi:

• koita klikata johonkin pois tuosta valinnasta (eli harmaalle alueelle) josko valittu aika jäisi siihen näkyviin
  • koita kääntää puhelin vaakatasoon ja muuttaa sitten aikaa, josko silloin näkyisi myös aseta vaihtoehto
  • joskus kun puhelimeen tulee joku päivitys niin ongelma voi korjaantua
  • play storessa on muita selaimia puhelimen oletusselaimen lisäksi, jollain niistä toimisi aika varmasti