1

Palkin lisääminen tapahtumiin

Hei

Olen managerina ORPa 04 joukkueessa ja silloin kuin muokataan tulevia tapahtumia on tuskallista että pitää ensin valita näyttä kaikki tapahtumat ja sen jälkeen pitää mennä sivun loppuun jotta pääsee valitsemaan sivun jonka haluan. Esimerkiksi tiedän että haluamaani tapahtumaa on sivulla 4, minun pitää mennä sivun loppuun asti ja jos en tiedä sivu missä se on, joka kertaa pitää kelata sivuun loppuun ja sieltä valita seuraava.

Kiitos

Manuel Tantalean