1

Pelaajien vaihto

Tunnukseeni on liitetty molempien poikieni tilit. Vain toinen pojista näkyy kun kirjaudun palveluun, enkä pääse toisen pojan tiliin lainkaan. Yritin uudestaan vanhaa aktivointimailiakin, mutta ei toimi.

2 replies

Vaikea sanoa suoralta käsin mikä on ongelma. Jos oikealla ylhäällä menussa ei näy toisen lapsen tunnusta niin silloin sitä lapsen tunnusta ei ole tällä hetkellä liitetty kyseiseen tunnukseen. Tässä voisi tarkistaa oletko varmasti kirjautunut vanhemman tunnuksella. Silloin vanhemman nimi näkyy suluissa oikealla lapsen perässä. Myös pelaajalistasta voi tarkistaa onko toisen lapsen tiedoissa mukana huoltajan tiedot, eli olisiko valmentaja tms poistanut ne jostain syystä.

Useinmiten ratkaisu on kirjautua ulos kaikilla tunnuksilla ja sitten kirjautua molemmilla huoltajatunnuksilla ja yhdistää. Tai jos huoltajatunnuksella kirjautuminen ei onnistu niin kirjautua kyseisen lapsen tunnuksilla ja lisätä huoltajatiedot profiiliin ja aloittaa alusta.

Kiitos neuvosta. Saimmekin tämän kyseisen siten managerin kanssa toimimaan, että teimme pelaajan uudestaan ja aktivoimme sen.