0

NH-kalenterin tapahtumat lakanneet päivittymästä Googlen kalenteriin

Moi, kalenteritapahtumat eivät näytä päivittyvän NH-kalenterista henkilökohtaiseen Google-kalenteriin ical-linkin mukaan tuotuun/tilattuun kalenteriin. Kaverilla on sama ongelma, eikä tätä auta, vaikka kalenterin tilaisi Google-tilinsä kalenteriin uudelleen. Ongelma on ollut ainakin muutaman päivän. Onko jokin yleinen ongelma päällä, vai onko vika käyttäjän päässä?

2 vastaukset

Minulla tuntuu toimivan ok. Pari vaihtoehtoa.

1. Välillä google päivittää tilatun kallenterin tietoja päivänkin viiveellä, eli tapahtuman muutokset saattavat tulla vasta viiveellä näkyviin kalenteriin.

2. Onkohan joukkueen tapahtumat julkiset vai piilotetut? Jos ne ovat piilotettu niin kyseinen ical-linkki sisältää generoidun avaimen joka vaihtuu aina kun käyttäjä vaihtaa salasananinkin. Eli jos on vaihtanut salasanan niin linkki menee uusiksi. Kannattaa viel koittaa kopioida ical linkki uusiksi ja varmistaa että koko linkki kopioituu oikein, myös lopussa olevat pitkät merkkijonot.

JR

Myöskään julkiset tapahtumat eivät tunnu päivittyvän. Pitänee odotella, josko kohta yksi ratkaisisi tämän. Tapahtuma on luotu 4.9. klo 22.18, mutta se ei ole vieläkään ilmestynyt Googlen kalenteriin, vaikka perustin kalenterin äsken vielä uudelleen vastakopioidulla urlilla. Enkä ole myöskään vaihtanut salasanaa. Testasin päivittymisen toimivuutta myös toisen NH-ryhmän tapahtumalla, jossa olen pääkäyttäjänä, eikä sieläkään päivitys ole tullut läpi n. 30 min. odotuksen aikana. Arvoitus ei siis vielä ratkennut.

JR

Asia on nyt kunnossa. Se on joko tullut yön aikana kuntoon, tai sitten oma havaintoni oli lähtökohtaisesti väärin :)