1

Manageri-osio tapahtumien alle

Olisi tarvetta erilliselle managerinoikeuksn hallitulle osiolle tapahtumien alle.  Useasti varsinkin fudisturnauksiin lähdetään toiselle paikkakunnalle. Tähän osioon voisi merkitä tapahtumaan liittyvien järjestelyjen tilanteen. Eli kentät majoitukselle, ilmoittautumiselle, kuljetukselle, ruokailu ole yms.tämän osion kautta taustat tietää tilanteen ja muutoinkin säilyisi muistiinpanot järjestelyistä yhdessä , kaikkien näkemässä paikassa.. Kuitenkin siten että vanhemmille ei menisi turhaa spämmiä.

2 replies

Tuohon tarkoitukseen voisi sopia tapahtuman lisätietokenttä. Jos menet muokkaamaan tapahtumaa ja mitä-kohtaan on täytetty otsikko niin siihen alapuolelle voi kirjoittaa pidemmätkin tiedot talteen. Jos viesti on pitkä niin se näkyy hieman pienempänä tapahtuman sivulla yläosassa. Kenttää on välillä käytetty wiki-muotoisesti niin, että kaikki managerit ovat voineet päivittää siihen tarvittavat tiedot ja yhteenvedot tapahtuman järjestelyistä.

En ehkä ihan tuota tälä hakisi.. Extra kenttä on hyvä yleiseen tiedonjakeluun tapahtumaan osallistuville.. Itse hakisin enemmänkin tapahtuman yllpitäjän omaa tietokenttää joka ei näy tapahtumaan osallistuville... Tuolla infokentällä kun on oma selkeä tarkoituksensa