1

Miten rajataan osallistujien ilmoittautumismahdollisuutta?

Meillä on useita ottelutapahtumia ja harjoitustapahtumia joihin on tarkoituskin osallitua vain osan joukkueemme pojista. Onko mitään keinoa jolla saisi valittua pelaajalistauksesta pelaajat, joita yksittäinen ko. tapahtuma koskee tai vaihtoehtoisesti deletoida ne joita se ei koske. Näin ei tulisi turhia poissaoloilmoituksia pelaajilta, joita tapahtuma ei alunperinkään edes koske ja toisaalta osallistujat näkisivät ketkä pelaajat on kutsuttu tapahtumaan.

1 reply

Rajausta ei voi tehdä teknisesti vaan se pitää tehdä erikseen ohjeistamall. Tuossa on pari eri vaihtoehtoa jotka voivat auttaa ongelmassa. Jos valitut pelaajat ovat vain jotain tiettyä roolia / pelaajatyyppiä niin tapahtuman omalla sivulla voi ilmoittaa kaikki tietyn roolin pelaajat tietyllä tavalla.

Jossain tapauksissa jos halutaan nimetä pelaajakokoonpano niin valmentaja ilmoittaa kyseiset pelaajat tapahtumaan ja sitten pelaajat käyvät itse vahvistamassa oman ilmoittautumisensa. Ilman vahvistusta tapahtuman sivulla pelaajan kohdalla näkyy kuka ilmoittautumisen teki ja onko pelaaja itse vahvistanut ilmoittautumista.