1

"turhat sähköpostit"

Miksi tapahtumavarauksesta lähtee sähköposti vaikka kohtaa sähköposti-ilmoitus ei ole ruksittu. Jäsenet valittavat turhaa postimäärää ja oma kontrollointi ei auta kun viestejä tulee ilman ruksiakin.

1 vastaus

Jokaisen sähköpostin lopussa on linkki sähköpostiasetuksiin josta käyttäjä voi valita kuinka paljon sähköposteja haluaa. Sieltä voi valita vaihtoehdon "vain tärkeäksi merkityt" jolloin viestit tulee vain kyseisissä tapauksissa.

Oletus on, että palvelu koittaa automaattisesti päätellä mistä viesteistä kannattaa lähettää sähköposti-ilmoitus. Esim jos tulee viesti tapahtumaan johon olet mukaan niin luultavasti viesti on kiinnostavampi. Samanlaisia asioita on myös automaattisissa viesteissä uusista tapahtumista. Mutta toki käyttäjät voivat valita asetuksista, että haluavat viestejä harvemmin.