1

Miksi iPhone Appsin ikäraja on 17+?

Hei,

Miksi nimenhuudon iPhone App:issa on ikäraja 17+?  Nyt en pysty asentamaan sitä lapsen iPhoneen, vaikka hän voisi muuten alkaa itse ilmoittautua treeneihin.

--Pekka Nikander <pekka.nikander@iki.fi>

2 vastaukset

Kiitos hyvästä kysymyksestä. Ikäraja tulee Applelta kaikkiin iOS-appseihin kyselylomakkeen perusteella. Meidän tapauksessa näköjään vaikuttaa kohta "Unrestricted web access", joka nostaa ikärajan (tolkuttoman) korkeaksi. Kyseinen kohta on aikoinaan merkattu näin, koska periaatteessahan esim joukkueen viesteissä voi olla mitä tahansa urleja. Koska kuitenkin helposti keksin muita appseja, missä voi olla mitä tahansa urleja ja vieläpä sovelluksen sisällä aukeavia sellaisia (esim twitter), niin tuossa täytyy olla tulkintavirhe.

Laitan tämän tsekkauslistalle ja oletan, että saamme ikäraja matalemmaksi.

...ja nyt julkaistu uusi fiksattu versio. Ikäraja on järkevämpi 4v.