1

Salasanan vaihto/uuden salasanan tallentaminen ei toimi

Yritän vaihtaa salasanaani salasanamanagerilla generoituun 44 merkkiä pitkään salasanaan. Tietojen tallennus onnistuu eikä ruudulle tule virheilmoituksia. Kirjauduttuani ulos kokeilen kirjautua vaihtamallani salasanalla mutta palvelu ilmoittaa "Salasana oli väärä, yritä uudelleen tai tilaa uusi salasana. (Nimi/sähköpostiosoite oli oikein)". Virhe toistuu joka kerta kun tilaan uuden salasanan ja vaihdan sen jälkeen paikalle omani, ensimmäisessä versiossa generoidusta salasanasta oli mukana myös erikoismerkkejä, mutta jälkimmäisissä versioissa niitä ole ollut. Nimimerkin vaihtaminen kuitenkin toimii normaalisti tietoja muuttaessa.

Varmistin requestin form-datasta että lähetetty salasana on sama kuin salasanamanageriin tallennettu salasana, joten virhe on varmasti järjestelmän päässä. Otin form-datan talteen ongelmanselvitystä varten. Ongelma on sinänsä epämiellyttävä että joudun joka kerta tilaamaan uuden salasanan kun haluan kirjautua palveluun. Lisäksi en voi ottaa ios-appia käyttöön ennenkun saan oman salasanani tallennettua.

2 replies

Hei,

kiitoksia palautteesta (ja tarkasta selostuksesta :) ). Tuossa saattoi tulla ongelmia jos käytti yli 40-merkkiä pitkiä salasanoja. Nyt pitäisi toimia tuollasellaisellakin prosessilla.

Kiitos nopeasta reagoinnista. Nyt toimi niinkuin odotettu.

On helppo antaa tarkkoja selostuksia kun tekee samoja hommia työkseen :)