1

Kaikki pelaajat/joukkueet eivät näy kaikissa selaimissa

Joskus aikoinaan liittin itseni ensimmäisen lapseen ensimmäiseen joukkueeseen lapsen huoltajana. Samaan käyttäjätunnukseen liitin myöhemmin toisen lapsen kaksi joukkuetta. Kolmannen lapsen liittämisen sössin jotenkin niin että hänen (ja vain hänen) tilin näin vain yhdestä selaimesta yhdeltä tietokoneelta. Vaikka kirjauduin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Noh, nyt liitin toisen lapsen kolmanteen joukkuueseen ja lopputulos oli yllättäen että selaimessa jossa aikaisemmin on näkynyt kaksi vanhinta lasta näkyi keskimmäisen uusi joukkue (mutta ei hänen muita joukkueita) ja nuorimman joukkue. Räpeltämällä (kirjautumalla ulos ja sisään ja aktivointilinkkiä klikkaamalla toisen kerran ja ehkä jotain muutakin) näkyi yllättäen kaikkien lasten kaikki joukkueet.

Ja tänään töissä (toinen kone, toinen selain) kirjauduin nimenhuutoon ja yllättäen näkyy vain kahden vanhimman lasten joukkueet, mutta ei toisen lapsen uusinta joukkuetta eikä nourimman lapsen joukkuetta.

Eli on hiukan yllättäävää kun samalla tunnuksilla kirjautuminen aiheuttaa eri selaimissa eri lasten ja joukkueiden näkyvyyden. Uloskirjautuminen, selaimen välimuistin tyhjentäminen ja vastaavaa olen kokeillut, mutta ei tunnu auttavan.

Lähinnä tarkoitan nyt oikeassa ylälaidassa olevaa "Oma joukkue" valikkoa. Hakemalla ei näkyviä joukkueita vaikuttaa siltä että en ole liitetty niihin. Paitsi sillä yhdelläs elaimella jolla tämä nyt toimii.

5 vastaukset

Vaikka käytössä olisi sama sähköpostiosoite/salasana kirjautumiseen niin tunnuksia ei välttämättä ole yhdistetty. Ts jos sinulla on kahdessa eri joukkueessa kahdet eri tunnukset ja kirjaudut toisen joukkueen sivuilla sisään niin silloin ei vielä näy kaikkia joukkueita, ja tässä tilanteessa jos vaihtaa yhden tunnuksen salasanaa niin toisen tunnuksen salasana ei vaihdo jne. Tunnuksia voi yhdistää vain jos nimet ja sähköpostit täsmäävät.

Ehkäpä kannattaa koittaa kirjautumista pääsivustolla jolloin palvelu etsii kaikista joukkueista kyseiset sähköposti/salasana yhdistelmät: https://nimenhuuto.com/users/sessions/new . Tuolla voit kirjautua moneen kertaan jolloin saat kaikki tunnukset samaan selaimeen auki (ja voit koittaa halutessasi yhdistää niitä lisää).

J

Minulla on vain yhdet tunnukset (oma sähköpostiosoite + salasana). Kirjaudun aina pääsivulta sisään.

Tuollainen tilanne käy useinmiten jos yksi tunnus ei ole yhdistetty. Voisit varmistaa että onko kyseessä varmasti vain yhdet tunnukset. Esim sillä koneella jolla toimii käyt oma profiili-sivulla ja katsot sieltä joukkueet-tabin listaa. Voit myös koittaa kirjautua erikseen etsimällä joukkueen joukkuehausta ja kirjautumalla sieltä, palvelu ilmoittaa silloin jos kirjautuminen kyseiseen joukkueeseen ei onnistu.

J

Hmm. Vanhimman osalta näen hänen joukkueet.

Toisten lasten osalta ei ole mitään joukkueet-tabia. Keskimmäinen on kahdessa eri joukkueessa ja nuorin vain yhdessä. Nämä näkyvät kaikki ylhäällä oikealla olevassa valikossa. Keskimmäisen lapsen toisessa joukkueessa ja nuorimman joukkueessa olen todennäköisesti kirjautunut pelaajan huoltajana (nimi suluissa). Keskimmäisen joukkueeseen jossa en ole huoltajana en näe vaihtoehtoa lisätä huoltajaa.

Jos klikkaan yhdistä tuunnuksia, niin vanhimmanosalta vaikutan olevan kirjautunut pelaajana. Keskimmäisen osalta olen yhdessä joukkueessa pelaajana kirjautunut ja toisessa joukkueessa huoltajana. Ja nuorimman osalta huoltajana. Huoltajana kirjautuneena näen käyttäjätunnuksen olevan yhdistetty kahteen eri joukkuueeseen eri pelaajina.

J

Jahaa. Nyt minulta onnistui huoltajan lisääminen vanhimmalle lapselle ja sen huoltajatilin ja jo olemassaolevan huoltajatilin yhdistäminen. Eli nyt olen todennäköisesti kirjautuneena huoltajatilillä ja keskimmäisen lapsen toisen joukkueen pelaajatilillä johon en ole pystynyt huoltajaa lisäämään.

En tiedä muuttaako tämä oleellisesti mitään.

Noin teoriassa pitäisi keskimmäisen lapsen kaksi joukkuetta pelaajan osalta yhdistää ja minut lisätä huoltajaksi hänelle siihen juokkueeseen johon en sitä vaihtoehtoa löydä? Sitten olisi kaikki yhden huoltajatilin alaisuudessa. Ehkä.

Olisiko mahdollisesti niin että keskimmäisen lapsen yhtä joukkuetta ei ole merkitty juniorijoukkueeksi jolloin huoltajia ei voi lisätä? Joukkue pitää merkitä managerisivuilta juniorijoukkueeksi jotta huoltajatunnusten lisäys onnistuu.