2 replies

Onko sinulla mahdollisesti joku erittäin vanha kone, käyttöjärjestelmä tai päivittämätön Firefox? Palvelussa käytetään salausta (https-alku). Käyttämäämme tekniikkaa on tuettu jo pitkän aikaa, mutta jos käyttäjän ohjelmistot ovat lähemmäs 10 vuotta vanhoja niin voi olla, että siitä tulee virheilmoitus.

Toimiiko palvelu ok muilla joukkueen jäsenillä? Ja sinulla jos käytät palvelua toisella tietokoneella tai esimerkiksi kännykällä? Tai oliko ongelma jostain syystä vain väliaikainen?

Tämä on tullut vain yhdeltä joukkueen jäseneltä.  Kerron hänelle vastauksesi.

Kiitos nopeasta vastauksesta.