1

MAINOKSET !!!!!

Täysin mahdotonta laittaa screenshotteja jäsenillemme oleellisista asioiosta/tapahtumista, koska mainokset tukkivat koko mobiilin näytön.

1 vastaus

R

Itse siirryin käytännössä kokonaan mobiiliappsin käyttäjäksi juuri tämän takia. Ok, ymmärrän että mainoksilla rahoitetaan palvelun tekeminen, mutta ... maksan mieluummin appsin tilaushinnan kuin katson mainostajien roskaa kännykässäni. Onneksi on tarjolla mainokseton vaihtoehto, vaikkakin maksullinen.