1

Hei,

Tänä aamuna "Pasi" pääsi murtautumaan FC Honka Eagles -05 kotisivuille Nimenhuudossa. Hän loi iitselleen profiilin, sekä Pasin syntymäpäivät tapahtuman ja kävi kommentoimassa tapahtumiamme.

Poistin Pasin profiilin, tapahtuman sekä viestit, mutta halusin vain ilmoittaa tapahtuneesta.

Yst. Terv. Sini Koskinen

Honka Eagles -05 Jojo

sini.koskinen@outlook.com

1 vastaus

Hei, tuo on joku jolla on ollut joukkueeseen liittymiseen tarvittava salasana. Kannattaa myös vaihtaa salasana uudeksi tuollaisen jälkeen. Manageri voi vaihtaa salasanan managerisivuilta.