2

Google kalenteri

hei, miten saan iPhonessa nimenhuudon tapahtumat Google kalenteriin. Sonyssa ne meni vain heittämällä mutta iPhonessa se lataa jonkun tiedoston vain minkä voi aukaista jossain.

2 vastaukset

Eipä ole tässä iPhone+GoogleCalendar yhdistelmää saatavilla joten hieman vaikea testata. Voit koittaa etsiä internetistä jotain yleistä ohjetta, hyviä sanoja on ehkäpä "ical feed import" tms.

Yleisesti tuo kuulostaisi siltä, että tapahtumat sivulla klikkauksen sijaan kopioi ical-osoite, avaa kalenteri, ja josko siellä kalenterissä on jokin "lisää url-osoitteena"-kohta johon osoitteen voi pastettaa.

Tuo nimenhuuto kalenteri lisätään Google tiliin selainnäkymästä, eli ei pitäisi olla riippuvainen onko iPhone vai Android. Itse käytän Androidin Google calendar äppi. Siinä piti vielä erikseen käydä laittamassa kyseinen kalenteri näkyviin  Silloin alkoi toimia. Voisin kuvitella dttä iPhone äppissä on sama juttu.