1

Tunnukset eivät toimi

En saa auki tunnuksiani, eikä uutta salasanaa onnistu lähettämään, koska järjestelmä valittaa, että käyttäjätunnus on väärä. Koitin myös löytää sivustoltanne kohtaa jossa uusi käyttäjä pääsee rekisteröitymään, mutta sellaista ei teillä ole ollenkaan??? Mutta siis aiempi toiminut tunnukseni on

marko.ahonen@upm.com

Haluaisin tuon tunnuksen toimintaan.

Terveisin, Marko Ahonen

3 vastaukset

Hei, missä olet koittanut kirjautua? Selkeintä on ehkä mennä selaimella halutun joukkueen sivuille ja sieltä koittaa kirjautua. Jos tunnusta ei löydy sähköpostilla niin voit koittaa myös nimellä. Palvelu ilmoittaa onko väärin tunnus vai salasana.

Jos tunnusta ei löydy niin silloin kyseinen tunnus ei ole kyseisessä joukkueessa. Tuollaisessa tilanteessa kannattaa ottaa yhteyttä joukkueen manageriin ja kysyä tilannetta. Hän näkee pelaajalistasta ketä kaikkia joukkueeseen kuuluu ja tarvittaessa lisätä henkilön joukkueeseen.

Hei, kiitos vastauksesta. Koitin kirjautua pääsivun kirjautumispainikkeen kautta. En tällä hetkellä kuuluu mihinkään joukkueeseen, vaan minut haluaisi joukkueen manageri lisätä yhteen joukkueeseen, ja olisin halunnut tarkistaa että toimivatko tunnukseni. Vai onko niin että jos ei kuulu sillä hetkellä mihinkään joukkueeseen, niin ei pääse edes kirjatumaan sivulle??

Jos kaikki tunnukseen liittyvät joukkueet poistetaan niin kyseinen tunnuskin poistetaan. Tuolla koitetaan välttää sitä, että käyttäjien tietoja jäisi vahingossa talteen käyttäjien huomaamatta kun jukkueen toiminta loppuu. Eli tunnuksesi on tosiaan poistettu palvelusta.

Voit pyytää manageria lähettämään sinulle kutsun. Tai jos joukkueessa on julkinen liittyminen sallittu niin voit liittyä kyseisen joukkueen sivujen kautta.