1

Viesti Nimenhuutoon ilman siitä lähtevää sähköposti-ilmoitusta.

Viesteihin voisi laittaa ominaisuuden, jolla voisi estää sähköpostiviestin lähettämiisen automaattisesti kaikista Nimenhuutoon tulevista viesteistä. Osa viesteistä esim. tapahtumien yhteydessä on merkityksellisiä ainoastaan esim. valmentajilla ja huoltajille, jotka käyvät tapahtuman joka tapauksessa tsekkaamassa Nimenhuudossa. Esim. tietoa pienestä myöhästymisestä ei tarvitsisi sähköpostilla jakaa kaikille joukkueen jäsenille. Kuitenkin, kun on se optio, jolla viestistä saa tiedon myös tarvittaessa sähköpostiin.

1 vastaus

Tuo on ihan hyvä idea joissakin joukkueissa. Toisaalta koitamme pitää viestin kirjoittamisen myös mahdollisimman yksinkertaisena ilman, että joutuisi valitsemaan kovin montaa asetusta viestiä kirjoittaessa.

Järjestelmä koittaa nykyisin päätellä onko viesti kiinnostava ja kannattaako siitä lähettää viestiä. Esim. jos olet menossa tapahtumaan ja sinne kirjoitetaan pitkä viesti, tulee siitä tieto, mutta jos et ole menossa niin et saa sähköpostia.

Tavallaan olemme lähestyneet ongelmaa hieman toista kautta. Jos pelaajalle tulee paljon ylimääräisiä viestejä niin omista henkilökohtaisista asetuksista voi valita "joukkueen ilmoitukset" asetukseen kohdan "Kiireelliseksi merkityt". Tällöin henkilö saa viestit ainoastaan niistä viesteistä jotka on merkitty sähköpostilla lähetettäväksi. Jokaisen sähköpostin lopussa on myös linkki tuon asetuksen muokkaamiseen.