1

Managerin vaihto

Meidän joukkueen manageri poisti nimenhuuto-tilinsä ja nyt joukkue on asetettu poistettavaksi. Voimmeko jotenkin määrittää uuden managerin ja välttää joukkueen poistamisen?

3 replies

Joukkueessa on luultavasti joku toinenkin jolla on manageritunnukset (palvelu varoittaa poistamasta viimeistä manageria). Kannattaa pelaajat-sivulta järjestää listä manageri-oikeuksien mukaan ja katsoa kenellä ne tunnukset on. Kyseinen henkilö voi peruuttaa poistamisen helposti.

Meidän joukkueessa oli alusta lähtien vaan yksi manageri, joka oli ryhmän perustaja. Tällä hetkellä niitä oikeuksia ei ole kenellänkään meistä. Eikö ole mahdollista valita uutta manageria, kun entinen on tosiaan poistanut tilinsä kokonaan?

Jos joukkueessa ei ole yhtään manageria niin tuohon voidaan keksiä vaihtoehto jolla voimme varmistaa että oikeudet eivät siirry väärille henkilöille. Tuossa tapauksessa kannattaa lähettää yksityinen palvelupyyntö (tämän sivun yläosasta löytyy linkki) jossa kerrot joukkueen nimenhuuto-osoitteen (joukkueennimi.nimenhuuto.com) niin katson tilanteen ja annan lisäohjeita.

Useissa tilanteissa jos henkilö on poistamassa itseään ja on ainoa manageri, niin palvelu pyytää antamaan oikeudet eteenpäin. Muutamaan kertaan oikeudet on annettu jollekkin joka ei ole huomannut sitä itse. Siksi kannattaa tarkistaa pelaajat-sivulta ensiksi että manageri-oikeuksia ei ole enään kellään joukkueessa olevalla ennen kuin lähettää palvelupyyntöä.