1

Sama seura, eri joukueet tarvitaan yhdet tunnukset

Minulla on kolme eri tunnuksia, 2 poikaa pelaa ja minä valmennan ja olisi hyvä että kaikki olisi yhden tunnuksen takana. Miten se onnistuu, kuin nyt tuntuu ettei pääse kuin yhden pojan joukueseen....puhelimessa toimivat ja pc:lla ei. Eli miten onnistuu yhdystymään HJK-05 pelaaja, HJK-10 pelaaja ja valmentaja tunnukset?

M.Müller

1 reply

Poikien tunnuksissa kannattaa olla erikseen huoltaja-tunnus jolla kirjaudut sisään ja käytät poikien Nimenhuutoa. Jos joukkue on merkitty juniorijoukkueeksi niin voit lisätä huoltajan profiili-sivulta.

Yhdistettävissä tunnuksissa tulee olla sama henkilön nimi ja sama vahvistettu sähköpostiosoite. Sitten kirjaudu sisään kaikilla tunnuksilla (pc:llä oikealta ylhäältä nimen kohdalta löytyy "Kirjaudu toisella tunnuksella" joka vie kyseisen joukkueen kirjautumiseen. Jos haluat kirjautua mihin tahansa joukkueeseen niin voit käyttää koko palveluun liittyvää kirjautumista: https://nimenhuuto.com/users/sessions/new 

Kun tiedot ovat kunnossa ja olet kirjautunut sisään niin voit yhdistää tunnukset. Yhdistäminen tapahtuu klikkaamalla menusta oman nimen kohdalta "Yhdistä tunnuksia". Jos tunnukset on yhdistetty niin kirjautumisen jälkeen voit oikealta ylhäältä päättä minkä tunnuksen nimissä käytät palvelua. Samoin jos vaihdat esim. sähköpostiosoitteen niin se vaihtuu kaikkiin joukkueisiin.

Tosin... Myös nykytilanteessa pystyt kyllä kirjautumaan kaikilla tunnuksilla sisään ja valitsemaan millä tunnuksella haluat käyttää palvelua. Voit kirjautua sivulla https://nimenhuuto.com/users/sessions/new . Jos et muista salasanaa tiettyyn joukkueeseen, niin voit tilata uuden salasanan kyseisen joukkueen sivulta s-postin avulla.