1

veljekset samassa joukkueessa, toisen profiili ei aktivoidu

Olen joukkueenjohtajana yrittänyt selvittää ongelmaa. Pojat ovat samassa sähköpostiosoittessa. Se linkki joka aktivoidaan ensin on ainoa joka toimii. Kun toisen aktivoi, muuttuu suoraan siksi joka on jo aktivoitu. Molemmat nimet näkyvät, mutta toinen asetuksella ettei ole koskaan kirjauduttu. Jos profiilit poistaa ja aktivoi toisessa järjestyksessä, ongelma pysyy. Eli se veli joka on kirjauduttu ensin, on se joksi jälkimmäinen muuttuu ja jälkimmäisellä ei pääse kirjautumaan.

-Heli Talvitie

2 replies

Hei,

Mitä tarkoitat aktivoinnilla tässä tapauksessa?

Näkyykö molemmat henkilöt oikein pelaajalistauksessa?

Menussa oikealla ylhäällä oman nimen kohdalla voi valita "kirjaudu toisella tunnuksella". Jos on kirjautunut kahdella tunnuksella niin sieltä voi valita kummalla tunnuksella palvelua käyttää. Toimiiko tuo ok?

Eli kun lähetän sen kutsun tulla ryhmään ja 2 meiliä koska molemmilla pojilla oma niin se jälkimmäinen muuttuu ensimmäisen veljen linkiksi.

Ylhäältä saa kirjauduttua vain yhdellä tunnuksella. Sillä ensimmäisellä. 

Molemmat näkyvät normaalisti näytöllä, toinen statuksella "ei ole koskaan kirjauduttu"

Hmm, jos pelaajalistassa molemmat sähköpostiosoitteet näkyvät vahvistettuina (ei punaisina), joten sikäli linkki on toiminut jossain vaiheessa. Jos on kirjautuneena kahdella tunnuksella niin oikealta ylhäältä menusta oman nimen kohdalta voi valita kummalla tunnuksella palvelua sillä hetkellä käyttää.

Tarvittaessa käyttäjä tai manageri voi vaihtaa kyseiselle tunnukselle uuden salasanan, ja kirjautua käyttäen nimeä (jos sähköposti on useammassa tunnuksessa) ja uutta salasanaa. Silloin voi kirjautua helposti vain kyseisellä tunnuksella.

Hei, ylhäällä linkissä vain toinen pojista . Jos päättää kirjautua toisella tunnuksella ja kirjautuu sillä, se muuttuu siksi millä jo oltiin siellä  eikä vaihdu.

Heli

vaihtakaa 2. pojalle salasana, kirjaudu ulos, kirjaudu sillä 2. pojan nimellä&salasanalla niin ainakin pääsette sillä sisään ok. Sitten voitte valikosta ylhäältä valita "kirjaudu toisella tunnuksella" ja kirjautua sillä 1. pojan nimellä&salasanalla. Sen jälkeen ylhäällä valikosta löytyy kaksi nimeä joista voi valita kummalla haluaa käyttää palvelua.