1

Hei,

Pro-paketin umpeutuessa viesti / lasku lähtee kaikille managereiksi merkityille henkilöille. Jos viestiä ei ole tullut niin kannattaa varmistaa onko sinulla managerioikeudet ja onko oma sähköpostiosoitteesi vahvistettu. Näet tiedot pelaajalistasta tai oman profiilisi tiedoista.

Pro-paketin voi tilata helposti kirjautumalla joukkueeseen ja klikkaamalla valikosta Pro-sivuille. Sieltä kun tekee tilauksen niin näkee laskun jonka voi tarvittaessa printata, tai sitten voi maksaa myös luottokortilla.

terv. Olli