1

Muiden ilmoittaminen tapahtumiin ei onnistu

Hei,

Jostain syytä "raahaa ja tiputa"-toiminto ei toimi, enkä saa ilmoitettua muita tapahtumiin vaikka minulla on managerioikeudet.
Saan raahattua, mutta toiminto ei koskaan valmistu.

Selaimena firefox eikä välimuistin tyhjennykset sun mut auta.

1 vastaus

Moi, kokeilin monella eri välineellä ja kaikilla toimi ok.

Toimiiko sinulla muilla selaimilla/välineillä? Olisiko tuossa kyseisessä firefoxissa joku erikoinen lisäosa joka voisi aiheuttaa ongelmia?

Ps. tarvittaessa voit klikata tuosta kuvast amyös "pelaajalista"-kohtaa ja tallentaa sitä kautta.