2

Ilmoittautumistilasto koneluettavaan muotoon

Moi,

meillä on seuralla käytössä Pro-versio. Pro-versiossa voi ladata ilmoittautumistilaston CSV-muodossa koneelle. Yllätyin kuitenkin, että se on ihmisluettava taulukko. Koneluettavana se olisi paljon käytännöllisempi.  Silloin siitä voisi tehdä omia pivotteja jne.

Eli ideana ehdotan, että CSV:nä saisi ulos myös tiedoston, jota voisi käyttää excelissä esim. pivot taulukkojen lähteenä. Eli rivillä pitäisi olla siis henkilön, tapahtuman ja ilmoittautumisen tiedot.

Yhdellä CSV-tiedoston rivillä olisi esim. seuraavat tiedot:

- tapahtuman id, tapahtuman sijainti, tapahtuman nimi, tapahtuman tyyppi, tapahtumapvm, tapahtuman alku klo, tapahtuman loppu klo, tapahtuman kesto, Ilmoittautuminen (in tai out), Henkilön etunimi, Henkilön sukunimi jne. jne.