Mitä voin tehdä, kun sähköposti ei saavu perille?

Jos sähköposti ei saavu haluttuun osoitteeseen, kannattaa:

  1. tarkistaa, että osoite on varmasti oikein kirjoitettu.
  2. jos kyse on joukkueen viesteistä niin
    1. varmista että sähköpostiosoite on vahvistettu: profiilissa näkyy linkki vahvistamiseen jos osoitetta ei ole vahvistettu; pelaajalistassa vahvistamaton osoite näkyy punaisella
    2. katso oman pelaajan sähköpostiasetukset läpi, että ei ole merkitty niin, että posteja ei haluta
  3. katsoa olisiko posti päätynyt roskapostikansioon.
  4. lisätä sähköpostin osoitekirjaan kannattaa lähettäjä robot@nimenhuuto.com. Lisääminen usein kertoo postiohjelmalle, että kyseisestä osoitteesta tulevat postit ovat kiinnostavia sinulle.
  5. katso lisätiedot allaolevan ohjeen mukaan, joissain tapauksissa sieltä saa infoa missä on ongelma
  6. jos vieläkään ei toimi, niin voit lähettää palveluntarjoajalle tai yrityksenne it-tuelle kysymyksen miksi sähköpostit eivät tule perille.

Lisätietoa miksi sähköposti ei toimi saattaa löytyä pelaajan profiilisivulta (ks. kuva) viemällä hiiri kolmion päälle. Jos sähköpostin kulussa on ongelmia niin tuossa lukee tietoa ongelmasta ja mahdollinen palvelimen virhe-ilmoitus. Virhe-ilmoituksen voi lähettää tarvittaessa oman palveluntarjoajan it-tuelle. Jos palvelumme huomaa virhe-ilmoituksen sähköpostia lähetettäessä niin osoite muutetaan vahistamattomaksi/punaiseksi. Tälläisessä tapauksessa ongelma pitää korjata vastaanottajan päässä ja osoite pitää vahvistaa uudelleen ennen kuin normaaleja posteja lähetetään. Ominaisuuden avulla joukkueen pelaajat ja managerit näkevät jos posti ei kulje jollekkin tietylle henkilölle.

 
Tarkkailemme jatkuvasti sähköpostien kulkua ja reagoimme niihin virhetilanteisiin jotka tapahtuvat meidän päässä. Sähköpostit kulkevat meiltä erittäin hyvin isoimmille palveluntarjoajille.