Miten voin lähettää vain kiireellisiä viestejä joukkueen jäsenille?

Joukkueen uusista tapahtumista ja viesteistä ilmoitetaan joukkueen jäsenille riippuen heidän omista asetuksistaan. Joukkueen jäsenet voivat siis itse päättää millaisia viestejä he joukkueelta haluavat vastaanottaa.

Voit muuttaa viestiasetuksiasi valitsemalla ylävalikosta Oma profiili --> Henkilökohtaiset tiedot --> Joukkueen ilmoitukset. Oletuksena kaikilla on asetusNormaalisti. Klikkaa kentän vieressä näkyvää alaspäin osoittavaa nuolta, niin saat lisätietoja muista vaihtoehdoista.