Miten voin tuoda pelaajien huoltajat tai vanhemmat mukaan palveluun?

Juniorijoukkueessa jokaiselle pelaajalle (lapselle) voi erikseen lisätä yhden tai useamman huoltajan yhteystiedot. Viestit ja ilmoitukset kulkevat huoltajille luotettavasti ja nopeasti. Lisäksi huoltajat voivat kirjautua selkeästi omilla tunnuksillaan joukkueen sivuille hoitamaan ilmoittautumisia ja viestitystä lapsensa puolesta. Kaikkia viestikanavia voi käyttää: tekstiviestit saa menemään vaikka pelaajan koko perheelle, samoin kuin viikkotiedotteet ja kiireelliset sähköposti-ilmoitukset. Huoltajatunnukset voi lisätä kohdasta Oma profiili --> Henkilökohtaiset tiedot --> Lisää huoltaja.

Toinen tapa on tehdä pelaajan (lapsen) lisäksi tunnus myös vanhemmille ja merkitä tunnuksen rooliksi "Huoltaja". Tällöin myös huoltajat voivat ilmoittautua mukaan tapahtumiin ja joukkueen johtajat pysyvät helpommin ajantasalla vaikkapa kyytijärjestelyistä. Lue lisää käyttäjätunnuksien hallinnoinnista.

1 reply

Hei,

Tuo "Lisää huoltaja" -kohta löytyy kaikista muista lapsieni joukkueista paitsi yhdestä. Mikähän mahtaa olla syynä? Juuri nimittäin täytin pelaajaprofiilia, eikä siinä ole olemassa tuota "Lisää huoltaja" -kohtaa.

Hei,

kyseinen joukkue pitää olla merkittynä juniorijoukkueeksi. Joukkueen manageri-oikeudet omaava löytää asetuksen manageri-sivuilta. Sieltä voi valita joukkueen iäksi juniorit tai lapset niin sitten huoltajavalinnat tulevat käyttöön.