Miksi kaikki saavat ilmoittaa toisiaan IN tai OUT? - Pelaajalistan tekeminen - IN?

Ilmoittautumisten muokkaus on avoin kaikille joukkueen jäsenille, jotta ilmoittautumistilanne pysyisi aina mahdollisimman tarkasti ajantasalla ja jotta ei syntyisi turhia pullonkauloja, joissa vain manageri pystyisi tekemään tarvittavia muutoksia.

Esimerkiksi kun Liisa ja Leena ovat tulossa samaa matkaa töistä kotiin, Leena mainitsee että on tulossa illan treeneihin, mutta ei ehdi itse enää netin ääreen. Tällöin Liisa voi hoitaa ilmoittautumisen Leenan puolesta. Joskus tästä aiheutuu lasten joukkueissa jäynäys-yrityksiä, mutta ne on helppo selvittää katsomalla tapahtuman logeista kuka on ilmoittanut kenet ja milloin.

Joukkueen logista tai ilmoittautumisista näkee kuka on ilmoittanut kenetkin:

Pelaajalistan nimeäminen tapahtumaan: Joissain joukkueissa valmentaja haluaa nimetä kokoonpanon ilmoittamalla pelaajat tapahtumaan. Tällöin pelaajat voivat nähdä mihin tapahtumana heidät on nimetty ja vahvistaa oman ilmoittautumisensa. Jos joku muu on ilmoittanut pelaajan tapahtumaan niin pelaaja näkee IN-napin keltaisena ja kysymysmerkillä (IN?). Nappia painamalla ilmoittautumisen voi vahvistaa, jonka jälkeen tiedoissa näkyy että pelaaja on itse tehnyt ilmoittautumisen.