Miten poistan joukkuesivut?

Joukkue sivut voi merkitä poistettavaksi kuka tahansa kenellä on manageri oikeudet. Voit poistaa perustamasi joukkuesivun menemällä ko. joukkuesivulle, valitsemalla ylävalikosta Manageri ja avaamalla Asetukset-välilehden. Sivulla on Poista joukkue-nappi. Tällöin sivusto merkitään poistettavaksi 2 viikon sisään, jonka jälkeen tietoja ei voi enään palauttaa.

Voit myös jättää asian sikseen: uudet, käyttämättömät joukkuesivut poistetaan automaattisesti muutaman viikon kuluessa; käytössä olleet joukkuesivut pysyvät palvelussa hieman yli vuoden viimeisestä viestistä tai kirjautumisesta.