Miksi ei ole ehkä-nappia?

Käyttäjäpalautteessa on jonkun verran toivottu kolmatta ilmoittautumisvaihtoehtoa. ”Mukana” ja ”poissa” -vaihtoehtojen lisäksi olisi kiva kertoa olevansa ehkä tulossa. Eli savolaisittain: suattaapi olla että tuun vuan suattaapi olla olemattannii.

Tuollainen ”ehkä”-vaihtoehto oli joskus taannoin käytössä ensimmäisissä versioissa, mutta otimme sen pois kun pitkällisen järkeilyn päätteeksi päädyimme yksimielisyyteen ominaisuuden turhuudesta. Ominaisuuden turhuus ei ole ihan itsestään selvää, koska monessa joukkueessa on pelaaja tai pari, jotka eivät pysty sitoutumaan treenivuoroon ennen kuin h-hetki on käsillä.

1 reply

Olisi kiva jos IN/OUT valinnan voisi tyhjentää.


Esimerkki. Joukkueella on kaksi joukkuetta sarjassa. Suuri osa pelaajista saa pelata molemmissa, osa ei. Olisi kiva jos pelaaja joka ei (tavallisesti) saa pelata kyseisessä joukkueessa voisi tyhjentää IN/OUT valinnan jos on vahingossa klikannut jotain. Silloin on helpompi havannoida jos tilannetta kun tietää että OUT on OUT ja vain ne jotka saavat pelata klikkaavat OUT.

Muutenkin olisi kiva voida erottaa pelaajat jotka eivät ole huomanneet tapahtumaa pelaajista jotka ovat nähneet, mutta eivät vielä tiedä. Silloin "en tiedä" vaihtoehto olisi hyvä.