Miksi sivulla näkyy asiattomia mainoksia?

Vedämme sivuilla näkyvien mainostajien suhteen tiukkaa linjaa ja meillä onkin jo lähemmäs sata mainostajaa sulkulistalla, koska valitettavasti aina löytyy tyyppejä, jotka eivät kunnioita sääntöjä. 

Muun muassa aikuisviihde, uhkapelit ja pikavipit eivät kuulu sivuillemme. Jos voit kertoa tarkemmin, mikä mainostaja on kyseessä ja erityisesti: mikä on mainostettavan sivun nettiosoite? Nettiosoitteen avulla pystymme yksilöimään mainostajan ja tarvittaessa sulkemaan heidät palvelusta.

Lisäksi kannattaa huomioida, että eri kävijöille näkyvät eri mainokset. Myös juniorijoukkueille ja aikuisjoukkueille saattaa näkyä eri mainoksia.

2 replies

Moi,
Android-laitteilla tulee mainos ositteesta suomi.com-survey-index.com jossa kerrotaan hienoista palkinnoista kun vastaa kyselyyn. Lopulta tulee kirjautuneeksi jobfrom-nimiseen palveluun, jonka kautta saa nuo palkinnot maksamalla luottokortilla muutaman euron. Jobformista vaan ei pääse eroon muuten kuin kuolettamalla luottokortin.

Mainos on aika taitavasti laadittu, ja häpeä myöntää että minäkin menin retkuun.

t. Simo

Kiitos ilmoituksesta. En kyllä löytänyt viitteitä, että tällainen mainos olisi saitilla ollut, mutta varmuuden vuoksi blokkasimme tuon osoitteen kokonaan. Mainitsemasi kaltaiset mainostajat ovat sellaisia riiviöitä, että niitä ei todellakaan haluta sivustolle. Hyvä että huomasit huijauksen ja kuoletit kortin nopeasti!