Tietokanta: Perusteet

• Mikä Nimenhuuto.com on?

Nimenhuuto.com on joukkueille ja ryhmille räätälöity kalenteri-, ilmoittautumis-, viestintä- ja tilastointijärjestelmä. Joukkueilla tai ryhmillä on palvelussa oma sivu, josta näkee joukkueen tiedot, treeniajat ja tulevat matsit sekä voi ilmoittautua tapahtumiin helposti. Yhdellä silmäyksellä näet uudet viestit ja ketkä kaikki ovat tulossa paikan päälle.

• Mitä hyötyä Nimenhuuto.comin käytöstä on?

Palvelu auttaa joukkueen arjen pyörittämisessä. Voit unohtaa pitkät ja sekavat sähköpostiviestiketjut ja hankalat peli- ja treenivuoroista sopimiset ja antaa Nimenhuuto.comin hoitaa asiat puolestasi. Käyttäjiemme palautteen mukaan joukkueen toiminta piristyy, kun asioista sopiminen on helppoa ja tulevista tapahtumista ja tiedotteista saa nopean muistutuksen sähköpostiinsa. Lue lisää siitä, miksi Nimenhuuto on joukkueellesi parempi kuin Facebook- tai WhatsApp-ryhmä.

• Ketkä käyttävät Nimenhuuto.comia? Voiko muutkin kuin urheiljat käyttää palvelua?

Nimenhuuto.com on tarkoitettu kaikille aktiivisille ihmisille, jotka harrastavat liikuntaa joukkueessa tai ryhmässä. Palvelulla on reilusti yli 100.000 käyttäjää, vauvasta vaariin. Käyttäjien harrastamien lajien joukkoon kuuluu vaikka mitä, esimerkiksi maratonkouluja, koira-agilitya ja jalkapalloa. Lasten ja nuorten joukkueet ovat yksi iso käyttäjäryhmä, jotka hyötyvät tehokkaasta tiedonjaosta myös huoltajien suuntaan.

Kehitämme palvelua urheilu-joukkueita silmällä pitäen. Tämän huomaa muun muassa siitä, että osa sanoista viittaa urheiluun. Esimerkiksi oletusrooleissa on erikseen rooli maalivahti. Mutta myös monet muut yhteisöt (esimerkiksi kuorot tai erilaiset vapaaehtoiset ryhmät) käyttävät palvelua toiminnan organisoimiseen, tapahtumiin ilmoittautumiseen ja viestien lähettämiseen.

• Kuka palvelua kehittää ja ylläpitää?

Nimenhuuto.comia kehittämään ja ylläpitämään on perustettu suomalainen yritys nimeltä Sports Connected Oy. Lue lisää yrityksestä palvelun takana.

• Kuinka paljon palvelun käyttö maksaa?

Nimenhuuto.com on joukkueille maksuton. Palvelun ylläpito ja kehitys kustannetaan mainostajien, sponsorien ja yhteistyökumppaneidemme avulla. Olemme myös julkaisseet tehokäyttäjä-joukkueille vuosimaksullisen Pro-paketin, joka sisältää kokoelman tehokäyttäjän toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi joukkuetekstiviestit.

• Paljonko mobiilisovelluksen tilaus maksaa?

Henkilökohtainen puhelinsovellus on maksullinen (noin 2€ / 3kk). Sovelluksen voi ladata sekä iPhonelle että Androidille. Sovellus näyttää kaikki ne joukkueet, joihin olet kirjautuneena. Sovellusta asentaessa saat yhden kuukauden käyttöaikaa ilmaiseksi, jotta voit testata käyttöä.

Jos olet yhdistänyt tunnuksesi, niin saat yhdellä kirjautumisella joka kerralla kaikki joukkueet. Ks esim Käyttäjätunnuksien hallinnointi. Jos et halua yhdistää tunnuksia, niin sovelluksen valikosta voi valita "Kirjaudu toisella tunnuksella" jolloin saa monen eri tunnuksen joukkueet sovellukseen.

Jos sovelluksen ominaisuudet (esim. nopeat muistutukset ja muut notifikaatiot, mainoksettomuus, tallentuva kirjautuminen) eivät tunnu hinnan arvoisilta, niin kannattaa mieluummin käyttää Nimenhuutoa puhelimen selaimella. Selainkäyttö on ilmaista. Joukkueen mahdollinen Pro-paketti ei vaikuta sovelluksen

• Mikä on Pro-paketti?

Pro-paketti on tehokäyttäjille tarkoitettu kokoelma edistyneempiä toimintoja, joilla aktiivinen joukkue saa vielä enemmän iloa palvelusta. Pro-paketti on vuosimaksullinen, mutta edullisen hinnan ja hyödyllisyytensä ansiosta se on kerännyt suuren suosion. Käytetyimpiä Pro-paketin ominaisuuksia ovat tekstiviestit, tarkemmat tapahtuman tiedot ja lisätila kuva-albumille. Katso tarkempia tietoja Pro-paketista.

• Miten alan käyttää Nimenhuuto.comia?

Käyttöönotto on helppoa! Pikaohjeen neljällä nopealla stepillä olet jo valmis. Tässä pari eri käyttötapausta:

• Joukkueesi ei vielä ole Nimenhuuto.comissa: Perusta sivut ryhmällesi ja voitte aloittaa käytön välittömästi. Ensimmäiseksi kannattaa täyttää joukkueen perustiedot, kutsua joukkuekaverit mukaan, lisätä pari tulevaa harjoitusta tai peliä, ja ilmoittautua "in" tai "out".
    • Joukkueellasi on jo Nimenhuuto-sivut: Hae ensin joukkueesi käyttäen ylävalikon hakukenttää. Joukkueen sivuilla voit tehdä itsellesi tunnukset ja kirjautua sisään. Huom: jos joukkue on suljettu, sinun täytyy pyytää tunnukset joukkueen managerilta.
  • Mistä saan apua ongelmatilanteissa?

Joukkueesi manageri osaa useimmiten auttaa sivuston peruskäytössä. Täällä palautekanavassa voit keskustella muiden käyttäjien kanssa, esittää kaikille avoimia kysymyksia, ehdottaa kehitysideoita ja antaa palautetta. Monimutkaisemmat tai henkilökohtaiset kysymykset voit lähettää meille privaattina viestinä, mutta managerilta tai julkisista kysymyksistä saa vastaukset nopeammin.

• Miten ehdotan uusia toiminnallisuuksia tai ilmoitan virheistä?

Kirjoita kehitysehdotuksesi tai virheraporttisi tänne palautekanavaamme. Luemme kanavaa aktiivisesti ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Toivomme myös muilta käyttäjiltä tarkentavia kommentteja ja kysymyksiä kehitysehdotuksiin, sillä mitä laajempi keskustelu, sitä laadukkaampi palvelu!