Tietokanta: Pelaajapörssi

• Mikä Pelaajapörssi on?

Nimenhuuto.comin Pelaajapörssi on paikka, josta pelaajat löytävät itselleen sopivan joukkueen ja joukkueet voivat hakea uusia pelaajia liittymään mukaan porukkaan. Pelaajapörssi on tehokas siksi, että siellä ilmoittaminen on joukkueille vaivatonta ja ilmoitukset pysyvät automaattisesti ajantasalla. Pelaajapörssin uusimmat ilmoitukset näet pörssin etusivulla.

• Kenelle Pelaajapörssi on tarkoitettu?

Juuri sinulle! :) Tavoitteemme on, että Pelaajapörssissä pelaajat ja joukkueet löytävät toisensa, ja yhä useampi pääsee liikkumaan juuri oikeassa porukassa. Nimenhuuto.comin Pelaajapörssistä on kirjoitettu niin Nuoren Suomen verkkolehdessä kuin Länsiväylä-lehdessä, eli kaikenikäistä yleisöä löytyy monelta tasolta.

• Miten teen ilmoituksen Pelaajapörssiin?

Nimenhuuto.comissa oleva joukkue voi tehdä ilmoituksen parilla klikkauksella. Jos olet joukkueen manageri, valitse ylävalikosta Manageri > Joukkueen asetukset ja laita rasti ruutuun "Avoin uusille pelaajille" ja tallenna tiedot. Voilà, joukkueenne ilmoitus on näkyvillä. Lisäksi kannattaa kirjoittaa parin virkkeen kuvaus siitä, millaisia pelaajia tai valmentajia haette ja keneen ottaa yhteyttä.

• Löysin itselleni joukkueen Pelaajapörssistä. Kuinka otan yhteyttä?

Klikkaa ilmoitusta ja pääset ilmoittaneen joukkueen sivulle. Sivulla yleensä kerrotaan oikeat yhteystiedot heti alussa, mutta jos näin ei ole, niin kokeile klikata linkkiä "Lisätietoja joukkueen kotisivulta". Jos joukkueen kotisivullakaan ei ole yhteystietoja, niin sitten sinun tarvitsee kokeilla onneasi Googlen kanssa.

• Mitä Pelaajapörssissä ilmoittaminen maksaa?

Tasan nolla euroa. Pelaajapörssi on Nimenhuuto.comin käyttäjille ilmainen.