Knowledge Base: Juniorijoukkue

 • Miten saan listauksen tapahtumista, joihin minut on nimetty?

  Tällainen kysymys on tullut muutaman kerran vastaan erityisesti lasten joukkueissa, kun valmentaja jakaa peliajan jo etukäteen, ja päättää, millä kokoonpanolla peleihin lähdetään. Omat tapahtumat voi katsoa muutamaa eri kautta.

  Lähiaikojen tapahtumia katselet helpoiten kun klikkaat yläavalikosta tapahtumat -> tulevat tapahtumat. Sieltä oikeasta laidasta voit katsoa erikseen IN tai IN? - ilmoittautumiset. IN? on ilmoittautumiset mitkä valmentaja on tehnyt, mutta pelaaja ei ole vielä vahvistanut. Tämä ominaisuus vaatii pro-paketin.

  Myös pelaajakohtaisista tilastoista näkee tietoja. Siellä voi säätää tarkasteltavan ajanjakson tulevaisuuteen. Pelaajakohtaiset tilastot vaativat, että joukkueella on Pro-paketti käytössä. Valitse ylävalikosta Oma profiili ja klikkaa "pelaajan osallistumistilasto". Sivun yläreunassa voi päättää ajanjakson ja sivun alareunassa

 • Miten lisään pelaajatietoihin peliasun koon?

  class="p1">Joukkueen managerit voivat muutenkin muokata palvelun juuri omalle joukkueelle sopivaksi. Tässä tapauksessa manageri valitsisi ylävalikosta Manageri > Käyttövalinnat, ja asettaisi yhdeksi pelaajakentäksi "Peliasun koko". Tällöin kaikille joukkueen jäsenille voidaan täyttää profiiliin myös Peliasun koko. Manageri voi lisätä kenttiä useita ja lisäksi muokata myös tapahtumien tyyppejä ja pelaajien rooleja jne.
 • Miten yhdistän eri joukkueissa käyttämäni huoltajatunnukset?

  Huoltajatunnukset voi yhdistää toiseen huoltajatunnukseen tai normaaliin pelaajatunnukseen kuten muutkin Nimenhuudossa käyttämäsi tunnukset. Voit yhdistää tunnuksia valitsemalla ylävalikosta Oma profiili --> Joukkueet. Yhdistettävissä tunnuksissa täytyy olla yhteinen käyttäjänimi ja vahvistetut sähköpostiosoitteet. Yhdistä vain ne käyttämäsi tunnukset joissa olet tunnusten ainoa käyttäjä. Voit navigoida omien joukkueittesi välillä ylävalikon kautta ja näet aina joukkueiden ajankohtaisimmat tapahtumat tältä sivulta: http://nimenhuuto.com/users/sessions. Lue lisää käyttäjätunnuksien hallinnoinnista.