Common Problems

• 1

Nimikentän arvo vaihtuu toisen pelaajan profiilin muokkauksessa mobiiliselaimella

Sakarias Liukko · 1 · Last reply by Olli Huotari

Kännykän www-selaimella muokattaessa toisen pelaajan profiilia pelaajan nimikenttään tulee jonkun toisen pelaajan nimi samasta joukkueesta. Tietokoneiden selaimilla (Firefox, Mac ja Windows) ongelmaa ei ilmene.

• 1

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille.

Jost · 5 · Last reply by jolla

Automaattiset sähköpostit eivät tule perille meidän tiimille. Aikaisemmin toimi mutta pari viikkoa sitten lakkasi lähettämästä. Mistä voisi johtua? Tiiminimi Nissan Floorball. Toiselta tiimiltä saan vielä viikottaiset sähköpostit.

• 1

Mainos peittää sivun

Hannele Logrén · 1 · Last reply by Olli Huotari

hei, käytän maksettua versiota nimenhuudosta kännykällä selaimen kautta ja säännöllisesti joku typerä mainos tulee peittämään tapahtumasivun niin että tapahtumaan ei pääse käsiksi. Mainosta kun yrittää sulkea ruksista niin kysytään että miksi et halua nähdä sitä, palautteen annettuani mainos ei silti sulkeudu eikä sitä saa mistään kiinni. Vuosimaksullisen version ei pitäisi mielestäni edes sisältää mainoksia jotka häiritsevät käyttöä!

• 1

There is an XSS issue in the page; if you write a script into the comment for an event, then hovering the person's name causes the script to be run. This is most probably a stored XSS, as the comment is shown to all users. The problem does not appear on t

Jussi Antero Auvinen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Make a comment to an event, something like

</p><script>alert("Vie kursorisi muualle!")</script><p>

And save the comment. Then hover over to your own user tab (of the event, which shows that you have a comment). The script is run.

• 1

Kaikki pelaajat/joukkueet eivät näy kaikissa selaimissa

Jonte · 5 · Last reply by Olli Huotari

Joskus aikoinaan liittin itseni ensimmäisen lapseen ensimmäiseen joukkueeseen lapsen huoltajana. Samaan käyttäjätunnukseen liitin myöhemmin toisen lapsen kaksi joukkuetta. Kolmannen lapsen liittämisen sössin jotenkin niin että hänen (ja vain hänen) tilin näin vain yhdestä selaimesta yhdeltä tietokoneelta. Vaikka kirjauduin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Noh, nyt liitin toisen lapsen kolmanteen joukkuueseen ja lopputulos oli yllättäen että selaimessa jossa aikaisemmin on näkynyt kaksi vanhinta lasta näkyi keskimmäisen uusi joukkue (mutta ei hänen muita joukkueita) ja nuorimman joukkue. Räpeltämällä (kirjautumalla ulos ja sisään ja aktivointilinkkiä klikkaamalla toisen kerran ja ehkä jotain muutakin) näkyi yllättäen kaikkien lasten kaikki joukkueet.

Ja tänään töissä (toinen kone, toinen selain)

• 1

Tallennetut videot eivät lataudu näkyviin

Juho Kauppi · 2 · Last reply by Olli Huotari

Tallensin Pro-versiomme "Kuvat ja materiaalit" -osioon .mp4 -päätteisiä videoita. Klikattaessa tiedostoa näytölle ilmestyy "lataushyrrä" ja ilmoitus "Videota valmistellaan. Video käynnistyy automaattisesti kun se on valmis." Odottelin vartin verran mutta mitään ei tapahdu. Testattu sekä mobiilissa että Windows-PC:llä, sama ongelma.

• 1

Tilastot Excelissä

Juha Ahola · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei! Meillä oli vuoden 2016 ajan pro-paketti sitä varten, että ko. ajalta saisimme tilasto Excelinä. Nyt HETI tarvitsisin ne. Voitteko laittaa mailina Excelissä tiedot sekä pelaajakohtaisesti että tapahtumakohtaisesti 1.1.2016 - 31.12.2016. ...

Ja jos suorilta onnistuu lista, jossa on allekkain pelaajan nimet ja pystysarakkeilla tapahtumat (matsit ja treenit) niin sitten se olisi täydellinen.

• 1

E- pojat F- poikien nimenhuutoon!

Minna · 3 · Last reply by Olli Huotari

Leevi ... pitäisi saada F- poikien nimenhuutoon, koska harkkaa heidän kanssa. Vaikka onkin E- joukkueessa. Taas kerran mentiin turhaan harkkoihin, ne oli taas peruttu. Eikä meille tule tietoa! Olen tästä ongelmasta sanonut useaan kertaan, mutta mitään ei tapahdu! T:Minna

• 1

Pelaajien vaihto

Tommi · 2 · Last reply by Tommi

Tunnukseeni on liitetty molempien poikieni tilit. Vain toinen pojista näkyy kun kirjaudun palveluun, enkä pääse toisen pojan tiliin lainkaan. Yritin uudestaan vanhaa aktivointimailiakin, mutta ei toimi.

• 1

Tunnukset eivät toimi

Marko Ahonen · 3 · Last reply by Olli Huotari

En saa auki tunnuksiani, eikä uutta salasanaa onnistu lähettämään, koska järjestelmä valittaa, että käyttäjätunnus on väärä. Koitin myös löytää sivustoltanne kohtaa jossa uusi käyttäjä pääsee rekisteröitymään, mutta sellaista ei teillä ole ollenkaan??? Mutta siis aiempi toiminut tunnukseni on

marko.ahonen@upm.com

Haluaisin tuon tunnuksen toimintaan.

Terveisin, Marko Ahonen

• 1

veljekset samassa joukkueessa, toisen profiili ei aktivoidu

Heli Talvitie · 2 · Last reply by Olli Huotari

Olen joukkueenjohtajana yrittänyt selvittää ongelmaa. Pojat ovat samassa sähköpostiosoittessa. Se linkki joka aktivoidaan ensin on ainoa joka toimii. Kun toisen aktivoi, muuttuu suoraan siksi joka on jo aktivoitu. Molemmat nimet näkyvät, mutta toinen asetuksella ettei ole koskaan kirjauduttu. Jos profiilit poistaa ja aktivoi toisessa järjestyksessä, ongelma pysyy. Eli se veli joka on kirjauduttu ensin, on se joksi jälkimmäinen muuttuu ja jälkimmäisellä ei pääse kirjautumaan.

-Heli Talvitie

• 1

Tekstiviesti ei lähtenyt

Outi Peltonen · 2 · Last reply by Outi Peltonen

Lähetin viestin tekstiviestinä mutta se tuli meilinä. Viesteissä Nimenhuudossa näkyy teksti "Viesti lähetettiin myös tekstiviestinä", mutta näin ei käynyt. Valitsin vain kohdan lähetä tekstiviestinä.

• 1

En pysty kirjautumaan palveluun/liittymään joukkueeseen. Joukkueen salasana?

Linda Kivi · 1 · Last reply by Olli Huotari

Tarvitsisin näköjään joukkueen salasanan liittyäkseni tähän joukkueeseen. Mistä sen tiedon saan? Googlettelemalla en löytänyt k.o. joukkueen mitään yhteystietoja.

• 1

Kuukausikalenterin tulostaminen.

Ville Koponen · 2 · Last reply by Ville Koponen

Saako kuukausikalenterin tulostettua yhdelle paperille? Nyt siihen menee neljä (4) sivua. Ei ole kovinkaan kätsä katella ja suunnitella tapahtumia.

• 1

Herjaa väärästä sähköpostiosoitteesta kun yritän liittyä joukkueeseen

Nathalie Iles · 1 · Last reply by Olli Huotari

Moi,

Missä vika...? Löydän joukkueen, olen kirjautuneena tässä vaiheessa Nimenhuuto.comissa mutta kun haluan esim liittyä joukkueeseen, niin pyytää kirjautumaan uudestaan eikä tunnista sähköpostiosoitettani tai nimeäni.

terveisin -Nathalie Iles, nathalieiles@gmail.com

• 1

support.nimenhuuto.com -osoitteella ei ole SSL-salausta

Jaakko Hannikainen · 0 · Posted

Vaikka esim. joukkuesivuilla toimii SSL, ei täällä tukisivulla sitä ole koska ohjaatte liikenteen muualle.

• 1

Puuttuvien osallistujien lukumäärä väärin

Alex K · 1 · Last reply by Olli Huotari

Tapahtumassa näkyy väärin puuttuvien henkilöiden lukumäärä, jos joku on jo ilmoittautunut tapahtumaan ja sen jälkeen merkannut itsensä profiilistaan ettei osallistukaan jatkossa tapahtumiin. Kaikkien laittaessa in tai out tulee puuttuvien henkilöiden kohdalle miinusmerkkinen lukema.

• 1

MAINOKSET !!!!!

Hanski · 1 · Last reply by riku_J

Täysin mahdotonta laittaa screenshotteja jäsenillemme oleellisista asioiosta/tapahtumista, koska mainokset tukkivat koko mobiilin näytön.

• 1

Pro tili

Juha Saarinen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei.

Näyttää siltä että PPJ Eira 05 Pro paketin tilaus on mennyt umpeen.

En ole saanut laskua?

Kuka teillä on yhteyshenkilömme?

Minä olen nykyisin. Saanko laskun sähköpostiin asap kiitos?

Juha

• 1

Managerin oikeudet

Simo laitila · 1 · Last reply by Olli Huotari

Moi

Olen jäsenen LUovussa ja managerina HC jäätyyneissä käsissä. Kun kirjaudun sisän järjestelmään niin en pysty kirjautumaan managerina luomaani joukkueeseen vaan olen sielläkin jäsenenä. Kuinka saan managerin oikeudet voimaan.

Simo