Yleisiä ongelmia

• 1

Firefox ei avaa nimenhuutoa

Elina Friberg · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Elina Friberg

Yrittäessä aukeaa seuraava teksti:

' Yhteys ei ole suojattu

Sivuston [xxxxxx].nimenhuuto.fi [1] omistaja on määrittänyt sivustonsa asetukset väärin. Firefox ei muodostanut yhteyttä sivustoon suojellakseen tietojasi varkaudelta. Lue lisää https://support.mozilla.org/fi/kb/troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER?as=u&utm_source=inproduct  '

Pitääkö [xxxxxx] -yhdistyksemme tehdä jotakin asialle?

• 1

MAINOKSET !!!!!

Hanski · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: riku_J

Täysin mahdotonta laittaa screenshotteja jäsenillemme oleellisista asioiosta/tapahtumista, koska mainokset tukkivat koko mobiilin näytön.

• 1

Viesti epämääräisestä sähköpostiosoitteesta

Esa Virolainen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Minulle tulee sähköpostiin ilmoitukset joukkueen uusista viesteistä. Roskapostisuodattimeen oli tarttunut tällainen:

Otsikko näyttää aivan joukkueen viestiltä, mutta sähköpostiosoite on aivan huttua.

• 1

Herjaa väärästä sähköpostiosoitteesta kun yritän liittyä joukkueeseen

Nathalie Iles · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Moi,

Missä vika...? Löydän joukkueen, olen kirjautuneena tässä vaiheessa Nimenhuuto.comissa mutta kun haluan esim liittyä joukkueeseen, niin pyytää kirjautumaan uudestaan eikä tunnista sähköpostiosoitettani tai nimeäni.

terveisin -Nathalie Iles, nathalieiles@gmail.com

• 1

Tietomurto FC Honka Eagles -05 kotisivuille

Sini Koskinen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Tänä aamuna "Pasi" pääsi murtautumaan FC Honka Eagles -05 kotisivuille Nimenhuudossa. Hän loi iitselleen profiilin, sekä Pasin syntymäpäivät tapahtuman ja kävi kommentoimassa tapahtumiamme.

Poistin Pasin profiilin, tapahtuman sekä viestit, mutta halusin vain ilmoittaa tapahtuneesta.

Yst. Terv. Sini Koskinen

Honka Eagles -05 Jojo

sini.koskinen@outlook.com

• 1

Tunnukset eivät toimi

Marko Ahonen · 3 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

En saa auki tunnuksiani, eikä uutta salasanaa onnistu lähettämään, koska järjestelmä valittaa, että käyttäjätunnus on väärä. Koitin myös löytää sivustoltanne kohtaa jossa uusi käyttäjä pääsee rekisteröitymään, mutta sellaista ei teillä ole ollenkaan??? Mutta siis aiempi toiminut tunnukseni on

marko.ahonen@upm.com

Haluaisin tuon tunnuksen toimintaan.

Terveisin, Marko Ahonen

• 1

Väärin ohjattu sivu

jojo · 0 · Lähetetty

Menin sivulle pelaajaporssi.nimenhuuto.com

Se näyttää pelaajapörssiltä mutta hakutoiminto on surkea. Kannattaa varmaan ohjata tuo oikealle pelaajapörssin sivulle

https://nimenhuuto.com/pelaajaporssi

samoin tämä sivu, joka sekin on huono: https://nimenhuuto.com/search_clubs_teams

• 1

Pro-paketti

Tanja Näkki · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Olemme ottaneet Pro-paketin käyttöön ja laskukin on maksettu Oilersin toimistolta jo tammikuun alussa. Emme kuitenkaan ole saaneet vielä käyttöön Pro-paketin ominaisuuksia! Voisitteko laittaa Oilers Flash 09 -joukkueelle Pro-paketin ominaisuudet päälle, jotta pääsemme käyttämään sitä. Toivon, että myös hyvitätte kuukauden ajalta maksun, jolloin emme ole voineet palvelua käyttää, vaikka lasku on maksettu.

Ystävällisin terveisin

Tanja Näkki

Oilers Flash 09 joukkueenjohtaja

• 1

veljekset samassa joukkueessa, toisen profiili ei aktivoidu

Heli Talvitie · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Olen joukkueenjohtajana yrittänyt selvittää ongelmaa. Pojat ovat samassa sähköpostiosoittessa. Se linkki joka aktivoidaan ensin on ainoa joka toimii. Kun toisen aktivoi, muuttuu suoraan siksi joka on jo aktivoitu. Molemmat nimet näkyvät, mutta toinen asetuksella ettei ole koskaan kirjauduttu. Jos profiilit poistaa ja aktivoi toisessa järjestyksessä, ongelma pysyy. Eli se veli joka on kirjauduttu ensin, on se joksi jälkimmäinen muuttuu ja jälkimmäisellä ei pääse kirjautumaan.

-Heli Talvitie

• 1

Added 2 teams by accident

Danielyan Elena · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hello. Grigor Danielyan was a member of KaVe basketball team, which is going to be closed and nimenhuuto is going to be closed as well. We received a letter about this and a link which I accidentally activated for 2 new teams. That is because I thought it was for joining our new team. Can you please help in cancelling those extra we created.

Thank you in advance

Regards, Danielyan Elena

• 1

Google-kalenterin ongelma

Christian Jakowleff · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei. Lisäsin linkin googlen kalenteriin. Sain tietenkin koko vuosikerran pelit samalla ja sehän tekee kalenterista ruuhkaisen. Haluaisin saada tämän pois kalenteristani, mutta se ei nyt jostain syystä onnistu millään keinolla. Olen tilannut linkkejä aikaisemminkin muilta tahoilta ja poisto on onnistunut mutkattomasti, siksi kirjoitan teille. Onko teillä jotain tapaa, millä saisin ongelman ratkaistua? Ystävällisesti, Christian Jakowleff

• 1

Pro tili

Juha Saarinen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei.

Näyttää siltä että PPJ Eira 05 Pro paketin tilaus on mennyt umpeen.

En ole saanut laskua?

Kuka teillä on yhteyshenkilömme?

Minä olen nykyisin. Saanko laskun sähköpostiin asap kiitos?

Juha

• 1

Muiden ilmoittaminen tapahtumiin ei onnistu

Mikko · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Jostain syytä "raahaa ja tiputa"-toiminto ei toimi, enkä saa ilmoitettua muita tapahtumiin vaikka minulla on managerioikeudet. Saan raahattua, mutta toiminto ei koskaan valmistu. Selaimena firefox eikä välimuistin tyhjennykset sun mut auta.

• 1

Kommentoijan nimi typistyy 10 merkkiin

Janski · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Jos joukkueessa on esim. henkilöt Hanna-Mari ja Hanna-Maria, näkyy tapahtumalistauksessa molempien jäljiltä "Viimeisin kommentti Hanna-Mari 5 päivää sitten".

• 1

There is an XSS issue in the page; if you write a script into the comment for an event, then hovering the person's name causes the script to be run. This is most probably a stored XSS, as the comment is shown to all users. The problem does not appear on t

Jussi Antero Auvinen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Make a comment to an event, something like

</p><script>alert("Vie kursorisi muualle!")</script><p>

And save the comment. Then hover over to your own user tab (of the event, which shows that you have a comment). The script is run.

• 1

Cannot acces to nimenhuuto

Peltolahanna · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hi,

i'm team manager/Adminand I cannot enter to the system any more.

Only with my kids logg in.

What to do?

• 1

Terve, Olisin halunnut vaihtaa joukkueen nimen.

Jari Kestilä · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Terve, Olisin halunnut vaihtaa joukkueen nimen. Luulin, ettei sitä voi vaihtaa nykyiseen joukkueeseen. Tämän vuoksi loin uuden sivuston nimellä WaUTe. Sitten katsoin asetuksista, että voisin vaihtaa joukkueen nimen. Poistin Waute sivuston, mutta kuitenkin se nimi on nyt varattu enkä voi muuttaa nykyistä sivustoani sille nimelle. Voisiko sen Waute nimen varuksen poistaa, jotta voisin muuttaa Terva-Lentis Juniorit nimelle WaUTe???

• 1

Pelaajan tili hakkeroitu?

Hanna Hokkanen1 · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei! Huomasimme joukkueen lokista, että pelaajamme tilillä on tehty aamulla kummallisia muutoksia muiden pelaajien tapahtumailmoittautumisiin.

Pystyttekö tarkistamaan, ovatko tietomme turvassa?

Toinen kysymys liittyy siihen, että miksi pelaajat ylipäätään voivat muuttaa toistensa ilmoittautumisia ilman managerioikeuksia? Onko tämä mahdollista saada pois päältä?

• 1

Kaksi tunnusta pelaajalla

Helsinki74 · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Helsinki74

Hei,

Pelaajalla on samalla sähköpostiosoitteella kaksi tunnusta joukkueessa. Ne ovat kirjautuneet Nimenhuutoon kuukausien erolla.

Miten tuon turhan saa poistettua, kokeilin jo ja esti pelaajan pääsyn palveluun. Olen manager.

• 1

Mainokset peittävät tapahtumat mobiililla selaimen kautta

Henni Marjomaa · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei,

Huomasin että samaa ongelmaa on ollut muutama vuosi sitten. Liitteenä kuva, mobiililla selaimessa jättikokoinen mainos blokkaa tapahtumat alleen, eikä mainosta saa pois. Ainakin OmaLaina ja Coca-Cola mainokset. Cokiksen sai klikattua pois, mutta tilalle jäi harmaa palkki.