Common Problems

• 1

Cannot acces to nimenhuuto

Peltolahanna · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hi,

i'm team manager/Adminand I cannot enter to the system any more.

Only with my kids logg in.

What to do?

• 1

Viesti epämääräisestä sähköpostiosoitteesta

Esa Virolainen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Minulle tulee sähköpostiin ilmoitukset joukkueen uusista viesteistä. Roskapostisuodattimeen oli tarttunut tällainen:

Otsikko näyttää aivan joukkueen viestiltä, mutta sähköpostiosoite on aivan huttua.

• 1

Firefox ei avaa nimenhuutoa

Elina Friberg · 2 · Last reply by Elina Friberg

Yrittäessä aukeaa seuraava teksti:

' Yhteys ei ole suojattu

Sivuston [xxxxxx].nimenhuuto.fi [1] omistaja on määrittänyt sivustonsa asetukset väärin. Firefox ei muodostanut yhteyttä sivustoon suojellakseen tietojasi varkaudelta. Lue lisää https://support.mozilla.org/fi/kb/troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER?as=u&utm_source=inproduct  '

Pitääkö [xxxxxx] -yhdistyksemme tehdä jotakin asialle?

• 1

Jäps09

Juha Niskanen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Moi. Ton voi poistaa. Siellä olikin oikea Jäps09 sivu logoilla. Kirjauduin väärin ja avasin uuden jäps sivun vahingossa

• 1

Muiden ilmoittaminen tapahtumiin ei onnistu

Mikko · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei,

Jostain syytä "raahaa ja tiputa"-toiminto ei toimi, enkä saa ilmoitettua muita tapahtumiin vaikka minulla on managerioikeudet. Saan raahattua, mutta toiminto ei koskaan valmistu. Selaimena firefox eikä välimuistin tyhjennykset sun mut auta.

• 1

Tapahtuman kuvaksi ei tule kuvituskuvaa eikä karttaa jos tapahtumassa on osoite.

Alex K · 1 · Last reply by Olli Huotari

Tapahtuman kuvaksi ei tule kuvituskuvaa eikä karttaa jos tapahtumassa on osoite.

• 1

Tapahtumien tuonti googlesta ei onnistu

Karl Nyman · 1 · Last reply by Karl Nyman

Moro

yritän tuoda tapahtumia nimenhuutoon googlen kalenterista esboifmaraton joukkuulle.

Jostain syystä tulee herja "Antamastasi osoiteesta ei löydy tuettua kalenteria (tai muu käsittelyvirhe)"  mikähän tuossa mättää, olen laittanut jakamisasetukset päälle googlessa ja testannut että ne toimivat. osoite kalenteriin on https://calendar.google.com/calendar/ical/maraton.esboif@gmail.com/public/basic.ics

kiitokset

kalle

• 1

Google-kalenterin ongelma

Christian Jakowleff · 1 · Last reply by Olli Huotari

Hei. Lisäsin linkin googlen kalenteriin. Sain tietenkin koko vuosikerran pelit samalla ja sehän tekee kalenterista ruuhkaisen. Haluaisin saada tämän pois kalenteristani, mutta se ei nyt jostain syystä onnistu millään keinolla. Olen tilannut linkkejä aikaisemminkin muilta tahoilta ja poisto on onnistunut mutkattomasti, siksi kirjoitan teille. Onko teillä jotain tapaa, millä saisin ongelman ratkaistua? Ystävällisesti, Christian Jakowleff

• 1

Pelaajanimen vaihtaminen

Jani Ruuth · 1 · Last reply by Olli Huotari

En pysty vaihtamaan lapseni pelaajanimeä muuttamatta omaani. Onko lapsen tilin yhdistämisessä omaani mennyt jotain pieleen? Tili on liittymisen jälkeen muutettu junioritiliksi ja olen kirjautunut huoltajana. Muut joukkue liittymiset ovat toimineet moitteetta nimenhuudossa.

• 0

järjestelmä ei lähetä sähköposteja

Jari Linnavuori · 1 · Last reply by Jari Linnavuori

Lisäsin 1.1. pari tapahtumaa ja täppäsin "lähetä sähköposti", mutta sähköposteja ei ole tullut. Näyttäisi siltä, ettei sähköpostien lähetys tällä hetkellä toimi. Vika ilmaantuntut vuoden vaihteessa.

• 0

Ei mahdollista salasanan korjaamista

Arni Joronen · 1 · Last reply by Olli Huotari

Tää on ihan hullua. En voi kirjautua sisään koska nimi voi olla väärin??? Miksi siinä pitää olla joku hemmetin nimi ja miks se voi olla väärin koska jos esim nimi on isolla se ei ota oikeana nimenä...

• 0

NH-kalenterin tapahtumat lakanneet päivittymästä Googlen kalenteriin

Moi, kalenteritapahtumat eivät näytä päivittyvän NH-kalenterista henkilökohtaiseen Google-kalenteriin ical-linkin mukaan tuotuun/tilattuun kalenteriin. Kaverilla on sama ongelma, eikä tätä auta, vaikka kalenterin tilaisi Google-tilinsä kalenteriin uudelleen. Ongelma on ollut ainakin muutaman päivän. Onko jokin yleinen ongelma päällä, vai onko vika käyttäjän päässä?

• 0

Android

Jere Rintala · 2 · Last reply by Jere Rintala

Terve!

Meillä on käytössä pro versio mutta jostain syystä Honor 7:lla (android) ei saa alkamis ja päättymis aikoja laitettua. Ajan asettamis kohdassa on vaan peruuta ja tyhjennä, eli toinen ei tallenna aikaa ja toinen ottaa oletus ajankin pois... Muuten toimii hyvin kun tuon sais korjattua niin ei tarvitsis läppäriä käynnistää ajan takia... Liitteenä kuvakaappaus.

joojoo · 0 · Posted