Uusia ongelmia

• 1

Firefox ei avaa nimenhuutoa

Elina Friberg · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Elina Friberg

Yrittäessä aukeaa seuraava teksti:

' Yhteys ei ole suojattu

Sivuston [xxxxxx].nimenhuuto.fi [1] omistaja on määrittänyt sivustonsa asetukset väärin. Firefox ei muodostanut yhteyttä sivustoon suojellakseen tietojasi varkaudelta. Lue lisää https://support.mozilla.org/fi/kb/troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER?as=u&utm_source=inproduct  '

Pitääkö [xxxxxx] -yhdistyksemme tehdä jotakin asialle?

• 2

Tapahtuman muokkaus

Kimmo Hatikainen · 0 · Lähetetty

Hei,

Tapahtuman muokkauksessa on ehkä virhe. Kävin muuttamassa tapahtumaamme kenttä numeron 12 > 9 ja valitsin > toistuva tapahtuma > muokkaa kaikkia. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan muuttanut kaikkien tapahtumien kenttä numeroa 12 > 9. Missä ongelma?

Liitteenä kuvakaappauksia vaiheista.

Kimmo

• 4

Tietojen oletusarvona oleva julkisuus aiheuttaa vakavan yksityisyydensuojan riskin. EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salai

Kirsi Laine · 4 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Kirsi Laine

EU-tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018, jolloin järjestelmän ylläpitäjän tulee huolehtia siitä,että yksityiset tiedot ovat lähtökohtaisesti ja oletusarvoisesti salaisia. Yksityisyyden suoja muuttuu entistä tiukemmaksi ja järjestelmän ylläpitäjille tulee entistä suurempi vastuu sanktioineen. Oletuksena ei siis voi olla julkinen näkyvyys kaikille. Ei ole riittävää, että sivujen manageri merkitsee pelaajatiedot salaiseksi. On useita kertoja tapahtunut niin, että joku muu kuin managerioikeuden omaava lisää tiedostoja tai tapahtumia, jolloin ei huomaakaan merkitä tietoja vain jäsenille näkyväksi ja yleiseen Google-näkyvyyteen on päätynyt salassapidettäviä tietoja, lasten yhteystietoja yms. Toivottavasti teette järjestelmään muutoksen julkisuusasetusten oletusarvoista.

• 2

pelaaja oikeuksilla toisen pelaajan ilmoittautumisen muuttaminen

Outi Raekivi · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jouni Koistinen

Hei,

Miten on mahdollista, että pelaaja pystyy "pelaajan oikeuksilla" (vahingossa) muuttamaan toisen pelaajan In/Out ilmoittautumistietoja yksittäisen tapahtuman yhteydessä? Tämä on todennettu tapahtuman lokitiedon kautta.

• 2

Koko sivun Budget Sport mainos

Teemu Tölli · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Koko sivun punainen hirvitys on syy miksi ihmiset käyttää Adblockia, not cool.

• 1

Tilastot Excelissä

Juha Ahola · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei! Meillä oli vuoden 2016 ajan pro-paketti sitä varten, että ko. ajalta saisimme tilasto Excelinä. Nyt HETI tarvitsisin ne. Voitteko laittaa mailina Excelissä tiedot sekä pelaajakohtaisesti että tapahtumakohtaisesti 1.1.2016 - 31.12.2016. ...

Ja jos suorilta onnistuu lista, jossa on allekkain pelaajan nimet ja pystysarakkeilla tapahtumat (matsit ja treenit) niin sitten se olisi täydellinen.

• 1

Mainokset

Saako mainoksia pienempään kokoon joukkueen "etusivulta" ?

Etusivun ylälaidan mainos on turhan suuri - vielä puolet näytöstä ja pienemmillä laitteilla (mobiilikäyttö) vaikeaa. Ymmärrän, että mainoksia pitää olla jotta palvelu elää, mutta rajoitetusti kiitos. Helpottaisi käyttöä huomattavasti jos mainokset pienempiä eikä jatkuvasti pomppaisi skrollatessa silmille ja katkaisevat "tapahtumaketjua". Ei junnutkaan jotka myös käyttävät Nimenhuutoa, tykkää mainoksista.

Ei hyvä :(!

t. Anna-Mari Vallila

• 1

Puuttuvien osallistujien lukumäärä väärin

Alex K · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tapahtumassa näkyy väärin puuttuvien henkilöiden lukumäärä, jos joku on jo ilmoittautunut tapahtumaan ja sen jälkeen merkannut itsensä profiilistaan ettei osallistukaan jatkossa tapahtumiin. Kaikkien laittaessa in tai out tulee puuttuvien henkilöiden kohdalle miinusmerkkinen lukema.

• 1

Kaikki pelaajat/joukkueet eivät näy kaikissa selaimissa

Jonte · 5 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Joskus aikoinaan liittin itseni ensimmäisen lapseen ensimmäiseen joukkueeseen lapsen huoltajana. Samaan käyttäjätunnukseen liitin myöhemmin toisen lapsen kaksi joukkuetta. Kolmannen lapsen liittämisen sössin jotenkin niin että hänen (ja vain hänen) tilin näin vain yhdestä selaimesta yhdeltä tietokoneelta. Vaikka kirjauduin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Noh, nyt liitin toisen lapsen kolmanteen joukkuueseen ja lopputulos oli yllättäen että selaimessa jossa aikaisemmin on näkynyt kaksi vanhinta lasta näkyi keskimmäisen uusi joukkue (mutta ei hänen muita joukkueita) ja nuorimman joukkue. Räpeltämällä (kirjautumalla ulos ja sisään ja aktivointilinkkiä klikkaamalla toisen kerran ja ehkä jotain muutakin) näkyi yllättäen kaikkien lasten kaikki joukkueet.

Ja tänään töissä (toinen kone, toinen selain)

• 1

Salasanan vaihto/uuden salasanan tallentaminen ei toimi

Ilari Tuominen · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Ilari Tuominen

Yritän vaihtaa salasanaani salasanamanagerilla generoituun 44 merkkiä pitkään salasanaan. Tietojen tallennus onnistuu eikä ruudulle tule virheilmoituksia. Kirjauduttuani ulos kokeilen kirjautua vaihtamallani salasanalla mutta palvelu ilmoittaa "Salasana oli väärä, yritä uudelleen tai tilaa uusi salasana. (Nimi/sähköpostiosoite oli oikein)". Virhe toistuu joka kerta kun tilaan uuden salasanan ja vaihdan sen jälkeen paikalle omani, ensimmäisessä versiossa generoidusta salasanasta oli mukana myös erikoismerkkejä, mutta jälkimmäisissä versioissa niitä ole ollut. Nimimerkin vaihtaminen kuitenkin toimii normaalisti tietoja muuttaessa. Varmistin requestin form-datasta että lähetetty salasana on sama kuin salasanamanageriin tallennettu salasana, joten virhe on varmasti järjestelmän päässä. Otin form-datan talteen ongelmanselvitystä varten. Ongelma on sinänsä epämiellyttävä että

• 1

Tapahtuman kuvaksi ei tule kuvituskuvaa eikä karttaa jos tapahtumassa on osoite.

Alex K · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tapahtuman kuvaksi ei tule kuvituskuvaa eikä karttaa jos tapahtumassa on osoite.

• 1

Tallennetut videot eivät lataudu näkyviin

Juho Kauppi · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tallensin Pro-versiomme "Kuvat ja materiaalit" -osioon .mp4 -päätteisiä videoita. Klikattaessa tiedostoa näytölle ilmestyy "lataushyrrä" ja ilmoitus "Videota valmistellaan. Video käynnistyy automaattisesti kun se on valmis." Odottelin vartin verran mutta mitään ei tapahdu. Testattu sekä mobiilissa että Windows-PC:llä, sama ongelma.

• 1

Miksi kellonaikoja ei voi kirjata aina oikein?

Anna-Maija Uski · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Hei!

Ennen kellonaikojen kirjaamisessa ei ol ollut vaikeuksia, mutta tänään jotkut ajat näyttivät vain 00.00, vaikka olin tapahtuman tallentanut kuten aina. Jotkut ajat olivat oikein, jotkut eivät.

• 2

Jäps09

Juha Niskanen · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Moi. Ton voi poistaa. Siellä olikin oikea Jäps09 sivu logoilla. Kirjauduin väärin ja avasin uuden jäps sivun vahingossa

• 1

Nimikentän arvo vaihtuu toisen pelaajan profiilin muokkauksessa mobiiliselaimella

Sakarias Liukko · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Kännykän www-selaimella muokattaessa toisen pelaajan profiilia pelaajan nimikenttään tulee jonkun toisen pelaajan nimi samasta joukkueesta. Tietokoneiden selaimilla (Firefox, Mac ja Windows) ongelmaa ei ilmene.

• 1

Managerin oikeudet

Simo laitila · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Moi

Olen jäsenen LUovussa ja managerina HC jäätyyneissä käsissä. Kun kirjaudun sisän järjestelmään niin en pysty kirjautumaan managerina luomaani joukkueeseen vaan olen sielläkin jäsenenä. Kuinka saan managerin oikeudet voimaan.

Simo

• 1

En pysty kirjautumaan palveluun/liittymään joukkueeseen. Joukkueen salasana?

Linda Kivi · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

Tarvitsisin näköjään joukkueen salasanan liittyäkseni tähän joukkueeseen. Mistä sen tiedon saan? Googlettelemalla en löytänyt k.o. joukkueen mitään yhteystietoja.

• 1

Pelaajanimen vaihtaminen

Jani Ruuth · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

En pysty vaihtamaan lapseni pelaajanimeä muuttamatta omaani. Onko lapsen tilin yhdistämisessä omaani mennyt jotain pieleen? Tili on liittymisen jälkeen muutettu junioritiliksi ja olen kirjautunut huoltajana. Muut joukkue liittymiset ovat toimineet moitteetta nimenhuudossa.

• 0

NH-kalenterin tapahtumat lakanneet päivittymästä Googlen kalenteriin

Jarkko Rintamäki · 2 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Jarkko Rintamäki

Moi, kalenteritapahtumat eivät näytä päivittyvän NH-kalenterista henkilökohtaiseen Google-kalenteriin ical-linkin mukaan tuotuun/tilattuun kalenteriin. Kaverilla on sama ongelma, eikä tätä auta, vaikka kalenterin tilaisi Google-tilinsä kalenteriin uudelleen. Ongelma on ollut ainakin muutaman päivän. Onko jokin yleinen ongelma päällä, vai onko vika käyttäjän päässä?

• 1

Mainos peittää sivun

Hannele Logrén · 1 · Viimeinen vastaus: Lähettänyt: Olli Huotari

hei, käytän maksettua versiota nimenhuudosta kännykällä selaimen kautta ja säännöllisesti joku typerä mainos tulee peittämään tapahtumasivun niin että tapahtumaan ei pääse käsiksi. Mainosta kun yrittää sulkea ruksista niin kysytään että miksi et halua nähdä sitä, palautteen annettuani mainos ei silti sulkeudu eikä sitä saa mistään kiinni. Vuosimaksullisen version ei pitäisi mielestäni edes sisältää mainoksia jotka häiritsevät käyttöä!